Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav söylemiyim diyorum Digne kötü bek değil ama sahada 11 tane kariyeri başarılarla dolu yıldız var henüz birşey kazanamamış başarıya aç sıfır asker var hala etiket peşindeyiz.

Şu takıma ileride satabileceğimiz başarıya aç iki üç adam alın yıllık ücretler havalarda uçuyor. Jelert tarzı transfer şart orta sahaya. Ki Jelert bile Danimarkanın Galatasarayından geldi

Hala Depay ve Digne kovalıyoruz. Hiç ders almıyoruz.

Kerem yerine gökdeniz çekelim ona takım oyunu oynamayı öğretebilirsek iyi adam.Zaha giderse de yine bir yabancı kanat alırız

Kerem+Köhn gidiyorsa solbek+defansif orta saha alıp 3 lüye dönmek farz olur artık.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Yasin Özcan’ı yazan renkdaşlar ben bir röportaj da okumuştum . Bu yaşta yedek kalacağı bir büyük takıma gitmek istemiyormuş yaşı gereği devamlı oynayarak gelişmek düşüncesindeymiş manejeri ile kariyer planını bu yönde yapmış

Yasin Özcan’ı yazan renkdaşlar ben bir röportaj da okumuştum . Bu yaşta yedek kalacağı bir büyük takıma gitmek istemiyormuş yaşı gereği devamlı oynayarak gelişmek düşüncesindeymiş manejeri ile kariyer planını bu yönde yapmış
Çok güzel mantıklı bir yaklaşım ama alalım şimdiden 1-2 yıl Kasımpaşa'da kiralık olarak oynamaya devam etsin hiç sorun değil.

Köhn ve doubis gonderilip digne ve rıdvan ya da lovik alınırsa sol bek sorunu çözülür

Yerli oyuncuların sağladığı aidiyeti hiç bir yabancı oyuncu sağlamaz. Sıkışınca Kaan-Barış-Apo-Berkan gibiler direnç koyar ve takımı ayakta tutar. Torriera-Mertens ve Icardi'den alınan aidiyet çok ekstra bir örnek.

yok olur mu biz eldeki 1 milyona oynayıp istatistik yapan yerlileri satıp 5 10 milyona 3te1 performans verip ödeme olmazsa sorun çıkaran ya da sakat numarasıyla oynamayıp afrika kupasına giden 30+ yabancı yıldızlar alacağız

Trde yetişmiş 3 oyuncu transferi yapmamız lazım gelecek yabancılardan bağımsız

4 yabancı istiyosak min 7 transfer yapılacak

yani jelert'e verilen paraya laf edenler görüyordur umarım , rezalet ötesi sol bek bile 8-10 civarına gidiyor.Bedavaya aldık jelert'i

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt