Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.428
- 66.530
- 5.003
Yalandır kesin çünkü bizimkiler bukadar çabuk transfer bitiremez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O gitmicek bence. Boşa umitlenmiyorum.Keremde 15 civarı teklif gelmisken gitmeli
Çok güzel mantıklı bir yaklaşım ama alalım şimdiden 1-2 yıl Kasımpaşa'da kiralık olarak oynamaya devam etsin hiç sorun değil.Yasin Özcan’ı yazan renkdaşlar ben bir röportaj da okumuştum . Bu yaşta yedek kalacağı bir büyük takıma gitmek istemiyormuş yaşı gereği devamlı oynayarak gelişmek düşüncesindeymiş manejeri ile kariyer planını bu yönde yapmış
Umarım ikisinden paket en az 22 -23 milyon alırızO gitmicek bence. Boşa umitlenmiyorum.
tjk maçı sonrası hocayla aramızda bazı anlaşmazlıklar yaşandı maalesefTD ppsi ha. Yazdık bunları Naci.
Yerli oyuncuların sağladığı aidiyeti hiç bir yabancı oyuncu sağlamaz. Sıkışınca Kaan-Barış-Apo-Berkan gibiler direnç koyar ve takımı ayakta tutar. Torriera-Mertens ve Icardi'den alınan aidiyet çok ekstra bir örnek.
Işığına herkes koşar hocanın karanlığından bir tek biz kacmayizUmarım ikisinden paket en az 22 -23 milyon alırız
tjk maçı sonrası hocayla aramızda bazı anlaşmazlıklar yaşandı maalesef