Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yasaklı FB'li muhabir insanları aptal yerine koyuyor. "GS Digne ile anlaştı, A.Villa'ya teklif yaptı" diye haber geçiyor, Digne çıkıp "doğru değil" yazıyor. Bu da çıkmış sanki Digne'nin açıklamasının aksini ispatlıyormuş gibi gülücük emojisiyle GS'nin teklifinin belgesini koyuyor. Adam GS'nin teklifini mi yalanladı sanki, bizle anlaştığını yalanladı elbette...

Bir insanın şunu yapması için ya IQ olarak solucanlarla falan eşdeğer olması ya da takipçilerini solucan IQ'sunda görmesi lazım. Umarım Digne "ulan embesil, ben anlaştığımızı yalanladım" diye bir tweet daha atar...

GALATASARAY taraftarı ortadaki oyunu anlamalı.

Medyayı resmen istedikleri gibi yönetiyorlar, yanlı haberler sürekli parayla evrak çıkartmalar vs. ezikleri kaç tane takım ret etti ama daha bir tane olay şok rezalet skandal başlığı görmedim, tabi ki 8jk maçı ekmeğine yağ bal sürdü, taraftarı da hem hoca hem oyuncu hem yönetime karşı kışkırtıp, yanlış hamle yapmaları için kaos için uğraşıyorlar buna gelmemek lazım, bizim camiamız başarısızlığı direk cezalandırabilen, reaksiyon veren bir camia, kendi pisliklerini temizleyemeyen 10 yıl şampiyon olamasa da medya ile yine dinamik kalmaya çalışan camialardan değiliz, GALATASARAY emin ellerde olduğundan şüphem yok, derhal cezalandırılır zaten, taraftar buna göre şekil almalı, ne hikmetse mağlup oldukları gibi derhal gündeme yeni bir haber getirip, eliştiriden kaçınıyorlar ama bilmiyorlar ki GALATASARAY'ın en büyük gücü sorgulanabilen, eleştriye açık bir camia olması, kendi pisliklerinde boğulacaklar yine, çünkü iyiler daima kazanır.

Sezon daha yeni başlıyor ve biz 8jk maçı sayesinde reaksiyon gösterip hataların farkına varmamız çok iyi oldu, solbek transferi garantilendi, kanatlara sağlam bir isim alınması garantilendi, büyük ihtimal stoper ve 10 numara da alınacak.

Peki 8jk maçı olmasa yada kazansak ne olacaktı ? Kanatlar yeterli ! Solbek yeterli ! Ortasaha yeterli vs vs denilp, Sara dışında 1 oyuncu alınıp sezon başlayacak ve yine eksik yatırım olacaktı.

Evrak sızma muhabbeti ne beyler kaçırdım. Kim dedi yada nasıl öğrendi ve bu evrak transfer evrakları mı?

büyük ihtimal kerem moskovaya gitmeyecekti

dün haluklara soyunma odasındaki olayları sızdırdılar taraftar tepkisi ile gitsin istediler kabul edip

adam bugün gidiyor sizle ugrasamam diye

Cenk Ergün’ün daha önce Vida teklifi sızmıştı. Adamın iş bilmezliği bu; doğru kişilerle çalışmıyor belli ki
Cenk için menajer olduğu ve kendi oyuncuları da olduğu konuşuluyor işin içine kendi menfaatin girdiğinde yanlış yollara saparsın yanlış kişilerle arkadaş olursun

Bütün mutluluk kotamızı doldurduğumuz sezonmuş meğer. Ne güzel günlerdi.
20240807_173844.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt