Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.057
- 25.379
- 3.183
Ve yalandan dava ediyoruz diye açıklama yayınladılar.Erden’i karalamak için kendileri servis ettiler zaten yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ve yalandan dava ediyoruz diye açıklama yayınladılar.Erden’i karalamak için kendileri servis ettiler zaten yaw
böyle geçtin pc başına :abi neler olmuş
sayfa 78’deyim geliyorum
Kabul ederlerse giderler. Rusya dışında kimse o paraları vermez. Bence Köhn gidecek ama Kerem kabul etmeyecek. Biz ucuza vermeyi kabul etmiyorsak Kerem kalırKerem ve Kohn gider mi reis tahminin nedir
Biraz s.moskovun maaşlara baktım promese 2m+ veriyorlar keremin aklını celecek maaşı veremezler belki ama kohnu gayet ikna edebilirler. Bana da kerem kalır kohn gider gibi geliyor. 20m çok iyi para keşke ikisini de gonderebilsek. Hatta 3m daha düşelim onu keremin maaşa eklesinlerKabul ederlerse giderler. Rusya dışında kimse o paraları vermez. Bence Köhn gidecek ama Kerem kabul etmeyecek. Biz ucuza vermeyi kabul etmiyorsak Kerem kalır
Bu adama Tete'nin sözleşmesini sızdırdığı için akreditasyon yasağı gelmemiş miydi
spor gecesi sevdalıları :Haluk yürekli ve Emre Zeytin forumda yasaklanmalı
Haluk yürekli ve Emre Zeytin forumda yasaklanmalı
Kerem’i biz 8’e bırakırsak anca o zaman gider benceBiraz s.moskovun maaşlara baktım promese 2m+ veriyorlar keremin aklını celecek maaşı veremezler belki ama kohnu gayet ikna edebilirler. Bana da kerem kalır kohn gider gibi geliyor. 20m çok iyi para keşke ikisini de gonderebilsek. Hatta 3m daha düşelim onu keremin maaşa eklesinler
Savcılığa verdiğim adam niye benim antrenmanıma geliyor kiAkreditasyon yasağı gelmedi ama savcılığa şikayet edilmişti. Dedenin ortağına akreditasyon yasağı getirilmişti.