Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cibara’nın açıklamaya bak; tam komedi ortam ya. Şu kadar önemli bir konu nasıl konuşulmaz arkadaş

"Yönetim kurulunda gündeme gelmedi. Kerem’in böyle bir şey yaptığına inanmıyorum. Galatasaray’ın en değerli oyuncularından biri. 2 senelik şampiyonluk sürecinde ilk senenin en önemli oyuncularından biriydi. Orada olanı soyunma odasındaki oyuncular bilir. Oradan da bilgi sızıyorsa asıl sıkıntı da oradadır. Kerem’in böyle bir şey yaptığını düşünmüyorum. Bu bir bilinçli saldırıdır. Soyunma odasından bu bilgilerin çıkmaması gerekir"

abi neler olmuş

sayfa 78’deyim geliyorum
böyle geçtin pc başına :

sayfalar ilerledikçe böyle oldun değil mi :

1723046878042.webp

Kabul ederlerse giderler. Rusya dışında kimse o paraları vermez. Bence Köhn gidecek ama Kerem kabul etmeyecek. Biz ucuza vermeyi kabul etmiyorsak Kerem kalır
Biraz s.moskovun maaşlara baktım promese 2m+ veriyorlar keremin aklını celecek maaşı veremezler belki ama kohnu gayet ikna edebilirler. Bana da kerem kalır kohn gider gibi geliyor. 20m çok iyi para keşke ikisini de gonderebilsek. Hatta 3m daha düşelim onu keremin maaşa eklesinler

Gabriel Saranin bazı maçlarını izledim 10 numara oynadığı maçlarda çok etkili her sütü neredeyse rakip için tehtit orta saha oynadığı maçlarda ise genelde savunmaya gelip basit oynayarak top dağıtıyor.Heyecan verici bir oyuncu ancak nerde kullansak daha faydalı olur karar veremedim.

Biraz s.moskovun maaşlara baktım promese 2m+ veriyorlar keremin aklını celecek maaşı veremezler belki ama kohnu gayet ikna edebilirler. Bana da kerem kalır kohn gider gibi geliyor. 20m çok iyi para keşke ikisini de gonderebilsek. Hatta 3m daha düşelim onu keremin maaşa eklesinler
Kerem’i biz 8’e bırakırsak anca o zaman gider bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt