Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.479
- 66.578
- 5.003
a.kerime 20 milyon verirlerse eğer al fülüt takımı bir taraftar kazanır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
a.kerime 20 milyon verirlerse eğer al fülüt takımı bir taraftar kazanır
Varda en değerli oyuncusu 3.5 Milyonböyle bir takım var mı cidden, kafa yapmayın bizle.
Icardi, Zaha mobbing yapıyor
Icardi, Zaha mobbing yapıyor
Nelssonu geride bırakmak dünyanın en saçma olayı yav. Bu herif çevik desen değil, oyun kurabiliyor desek o da yok, hızlı da değil. Orada bir boey yada sanchezden daha hızlı bir herif lazım onu da 70-80 milyona falan alırız heralde. Demek ki bu bize uygun değil.Locko,fofana gelse rashica gibi bi kanat alsak yine savunmada sıkıntı yaşarız bence bi takım bu kadar geçiş veremez ya Pendik, Ümraniye gibi takımlara bile bi dünya geçiş veriyoruz. Nelsonu geride bırakıyoruz oyuncular arası mesefa fazla city miyiz biz ki city bile bunu böyle yapmıyor. Hoca da nasıl bi inat var anlamıyorum.
Ya ahahah hala anlamıyola alpay kılıklı Yunus tr altyapılı olarak yazabilirsin diyorum car car car konuşuyorsun
Karar degismedi diye biliyorum, yaniliyor da olabilirim.Serbest degil mi, ben öyle biliyom
evet 2011-12 sezonu öncesi kampından görüntülerBiz bu sene sampiyon olduk mu
Bu böyle devam ederse ben bu takımı bırakırım arkadaşNelssonu geride bırakmak dünyanın en saçma olayı yav. Bu herif çevik desen değil, oyun kurabiliyor desek o da yok, hızlı da değil. Orada bir boey yada sanchezden daha hızlı bir herif lazım onu da 70-80 milyona falan alırız heralde. Demek ki bu bize uygun değil.
Hocayı silkelemek lazım. Hatalarından ders alabilen bir herifti ne oldu buna yav. Ben bilirim davası güdüyor bayağı uzun zamandır.
Yunus yada alttan herhangi biri yerine daha olmuş adamın bu kontenjanı işgal etmesi gerekmez mi yav.la alpay kılıklı Yunus tr altyapılı olarak yazabilirsin diyorum car car car konuşuyorsun
ya öhöhöhö hala onlomoyoYa ahahah hala anlamıyo![]()
Bir transferde şart ozaman ve ya Metehan'la o boslugu kapatacagiz.Sanchez-Nelsson
Çare nelssonu satmak gibi görünüyorBu böyle devam ederse ben bu takımı bırakırım arkadaş

Abilerin analiz yaparken sessiz ol kafamız karışıyoya öhöhöhö hala onlomoyo
SerbestKarar degismedi diye biliyorum, yaniliyor da olabilirim.
al kholod başkanının karizma böyledir kesinAl-Kholodun kesesi gibi nöbet
Çare nelssonu satmak gibi görünüyor![]()