Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
61b779f4f846a9ea20942d168ca0be7f1dac0337aa2fa2cf5054702637d11707.png
a.kerime 20 milyon verirlerse eğer al fülüt takımı bir taraftar kazanır

Locko,fofana gelse rashica gibi bi kanat alsak yine savunmada sıkıntı yaşarız bence bi takım bu kadar geçiş veremez ya Pendik, Ümraniye gibi takımlara bile bi dünya geçiş veriyoruz. Nelsonu geride bırakıyoruz oyuncular arası mesefa fazla city miyiz biz ki city bile bunu böyle yapmıyor. Hoca da nasıl bi inat var anlamıyorum.
Nelssonu geride bırakmak dünyanın en saçma olayı yav. Bu herif çevik desen değil, oyun kurabiliyor desek o da yok, hızlı da değil. Orada bir boey yada sanchezden daha hızlı bir herif lazım onu da 70-80 milyona falan alırız heralde. Demek ki bu bize uygun değil.
Hocayı silkelemek lazım. Hatalarından ders alabilen bir herifti ne oldu buna yav. Ben bilirim davası güdüyor bayağı uzun zamandır.

Nelssonu geride bırakmak dünyanın en saçma olayı yav. Bu herif çevik desen değil, oyun kurabiliyor desek o da yok, hızlı da değil. Orada bir boey yada sanchezden daha hızlı bir herif lazım onu da 70-80 milyona falan alırız heralde. Demek ki bu bize uygun değil.
Hocayı silkelemek lazım. Hatalarından ders alabilen bir herifti ne oldu buna yav. Ben bilirim davası güdüyor bayağı uzun zamandır.
Bu böyle devam ederse ben bu takımı bırakırım arkadaş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt