Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.959
- 9.957
- 2.398
Bjk bizim maça 9 yabancıyla çıktıKarar degismedi diye biliyorum, yaniliyor da olabilirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk bizim maça 9 yabancıyla çıktıKarar degismedi diye biliyorum, yaniliyor da olabilirim.
abilerime de ben öğretim. git kenarda analiz yapAbilerin analiz yaparken sessiz ol kafamız karışıyo
Al hadim'in 1. Karisi gibi nöbet(yaşlı)Al-Kholodun kesesi gibi nöbet
Locko ya bi bak
Abdülp satip, aninda biri gelip nelssonun 25m cikis maddesini öderse napacaz
Emini geri çağırırız , Show yaparlar Metehan ileAbdülp satip, aninda biri gelip nelssonun 25m cikis maddesini öderse napacaz
leif davis ile Locko yapsana bi
Ben yem sen yemEmini geri çağırırız , Show yaparlar Metehan ile
Leif Davis seviye olarak hepsinden üstte reis , hakaret olurleif davis ile Locko yapsana bi
Muhtemelen tepkiden çekindikleri için biriyle anlaşmadan satmayacaklardır. Uzun zamandır Köhn'e teklif olduğu konuşuluyor zaten. Okan Hoca satılmasını istemiyor da olabilir. O zaman Dubois gönderilir büyük ihtimalle.Locko Boey kadar olmasa da defansta hiç fena olmaz, hücum konusunda da bence özellikle pres oyununa büyük destek verir.
Köhn’ü satmadan alıp, sonrasında Köhn’ü satmalıyız.
Maviş daha diri geldi bana
Herif sol acik takiliyoLeif Davis seviye olarak hepsinden üstte reis , hakaret olur
Acil Aziz Kaan lazım sana50 bin mesaj olmam için bana biraz goygoy lazim
Bella Toure var Milan'ın göndermek istediği bence gündeme gelir hemen bitirebilirsin herhalde.Derrick yerine kim gelecek ki hemen, lig devam ediyor sonuçta. Leo mu oynayacak idareten?