Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.567
- 5.167
- 2.493
Kerem+Köhn 20m Euro verseler ok musunuz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne anlation lan, uzaolm seni stickle saplar kuzu cevirme yaparim
Becerikli yönetici olsa zor degilki Arsenal bunları kullanmaz artıkKeşke gelse ikisi birden, gerçekten sezona dair tüm umutlarım geri dönerdi
Murat bey birşey istiyor zannımca
Bizimkiler daha G.Doue denilen 6 ay önce futbol oynamaya başlamış adamı ikna edemediler renktaşım maalesefBecerikli yönetici olsa zor degilki Arsenal bunları kullanmaz artık
OlmazzzzKerem+Köhn 20m Euro verseler ok musunuz?
Kötü tercih olmaz mı? Ciddi düşüşte ve hızlı olmayan biri olarak aklımda kalmış.![]()
Kieran Tierney - Oyuncu profili 25/26
Kieran Tierney, 28, İskoçya ➤ Celtic Glasgow, 2025'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 8.00 mil. € ➤ * 5 Haz 1997, Douglas, Man Adasıwww.transfermarkt.com.tr
Geçen sezon kiralıktı, şimsi Arsenal e döndü ama Calafiori ve Zinchenko var o mevkide hatta Tomiyasu da orada kullandılar geçen senenin sonunda
Bence de ucuzOlmazzzz
Biraz daha dusunup tekrar at o postu dostum hadi iyi gecelerBence de ucuz
Evet takımı satılığa çıkarması ile bitmiyor iş, oyuncuyuda ikna etmek gerek , Allah yalvarması yapıyordur bunlar biraz extra maaş veripBizimkiler daha G.Doue denilen 6 ay önce futbol oynamaya başlamış adamı ikna edemediler renktaşım maalesef
Şu yasak herifin haberlerini kaynak vermeden yazıp durmayın valla acımam 1 sene atarım.
Salak mı sanıyorsunuz siz bizi anlamıyoruz sanki

Sanırım dengeli bek konusunda aklıma en çok yatan oyunculardan biri Tierney. Evet ciddi düşüşte ama Türkiyede kendisi gibi bir sol bek de yok açıkçasıKötü tercih olmaz mı? Ciddi düşüşte ve hızlı olmayan biri olarak aklımda kalmış.
Bu Kutlunun içinden Zeki Uzundurukan çıktı beinden ayrılınca yav bizim burada konuştuğumuz şeyleri 3 saat sonra vs bir çok kez bilgi olarak tweette attı bir çok kez rastladımGalatasaray İngiltere’den bir oyuncuyla ilgileniyor diye haber mi olur ya, gazetecisin arkadaş sen, çıtayı geniş tutup tutarsa ben demiştim mi diyeceksin.
Bilmiyorsan sus konuşma.