Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta saha alınmadıktan sonra sol beke mendy gelse bile haşat olur hocanın sistemde. O yüzden isimlerin önemi yok

Her şey orta saha transferinden geçiyor

Geçen sezon kiralıktı, şimsi Arsenal e döndü ama Calafiori ve Zinchenko var o mevkide hatta Tomiyasu da orada kullandılar geçen senenin sonunda
Kötü tercih olmaz mı? Ciddi düşüşte ve hızlı olmayan biri olarak aklımda kalmış.

Şl playoff'una bu şekil tam teçhizat çıkmamız lazım.

1723066048819.webp

Kerem'in menajerinin açıklamalarını görünce bu iş olacak gibi geliyor bana çünkü o açıklamalar biraz maaşı artırın anlaşalım açıklamaları gibiydi. Olsa bile Hatay maçı sonrası açıklanır gibi ama Hatay maçında oynamaz yada sonradan girer belki veda etmek için geliyor bana.

Kötü tercih olmaz mı? Ciddi düşüşte ve hızlı olmayan biri olarak aklımda kalmış.
Sanırım dengeli bek konusunda aklıma en çok yatan oyunculardan biri Tierney. Evet ciddi düşüşte ama Türkiyede kendisi gibi bir sol bek de yok açıkçası

Bence asıl sıkıntı sakatlık geçmişi, çok ciddi sakatlıklar yaşadı peş peşe onun haricinde Tierney sağlıklı kalabilirse bence çok iyi bir aday

Galatasaray İngiltere’den bir oyuncuyla ilgileniyor diye haber mi olur ya, gazetecisin arkadaş sen, çıtayı geniş tutup tutarsa ben demiştim mi diyeceksin.

Bilmiyorsan sus konuşma.
Bu Kutlunun içinden Zeki Uzundurukan çıktı beinden ayrılınca yav bizim burada konuştuğumuz şeyleri 3 saat sonra vs bir çok kez bilgi olarak tweette attı bir çok kez rastladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt