Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Kutlunun içinden Zeki Uzundurukan çıktı beinden ayrılınca yav bizim burada konuştuğumuz şeyleri 3 saat sonra bir çok kez bilgi olarak tweette attı bir çok kez rastladım
Bu ülkede yalancıya saplasalar bir çok sorun çözülürdü.

Keremi haluga sikayet eden oynatilmadigi icin zahanin lobisiymis. Via süper brain güvenc kurtar.

Galatasaray İngiltere’den bir oyuncuyla ilgileniyor diye haber mi olur ya, gazetecisin arkadaş sen, çıtayı geniş tutup tutarsa ben demiştim mi diyeceksin.

Bilmiyorsan sus konuşma.
Sara ile anlaşıldı haberleri yapıldığı gün anlaşma yok norwich çok para istiyor diye twit atmıştı. Sonra da sara haberleri çoğalınca da 2 yılda 0 maç kaçırmış takdir edilesi tarzında saçma sapan twit atmıştı. Gazeteciliğinin özeti adeta.

Ferdiyi satıp mou hemşerisi canceloyu getirir win win olur ozaman bizim canceloyu şimdidenn çekmemiz lazım sol beke

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu ikiliyi satarsak önemli olan harbiden kadroyu güçlendirecek miyiz , bunların sonu hep hüsran oluyor çünkü.18e orta saha aldık ama hala en olmayan mevkii orta saha çünkü asıl alınması gereken tarz adamı almadık.Defansif bir adam lazım oraya Mertensle olmaz bu iş

Kerem'in menajerinin açıklamalarını görünce bu iş olacak gibi geliyor bana çünkü o açıklamalar biraz maaşı artırın anlaşalım açıklamaları gibiydi. Olsa bile Hatay maçı sonrası açıklanır gibi ama Hatay maçında oynamaz yada sonradan girer belki veda etmek için geliyor bana.

Ne diyim Kerem keşke yaz döneminin başında bir takımla anlaşıp gitseydi. Gerçekten yönetim tarafından dışarı sızdırılan bir bilgiyle oyuncuya tabiri caiz ise mobbing yapılarak gönderilmesi benim zoruma gitti açıkçası

Ne olursa olsun Kerem 4 senedir başarıyla bu takımın formasını giyiyor. Tüm eksiklerine rağmen oynadığı her dönemde de başarılı oldu. Torrent li saçma sapan sezonda ayakta kalan nadir oyunculardandı üst üste gelen 2 şampiyonlukta da katkısı oldu özellikle skor katkısıyla her zaman iyiydi

Gerçekten gittiyse yolu açık olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt