- 18 Temmuz 2009
- 81.754
- 238.727
- 5.093
Rezan Bey’i tebrik ederiz.
Yönetimdeki sözde yöneticiler son 2.5 ayda şu seviyede dahi katkı vermedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ülkede yalancıya saplasalar bir çok sorun çözülürdü.Bu Kutlunun içinden Zeki Uzundurukan çıktı beinden ayrılınca yav bizim burada konuştuğumuz şeyleri 3 saat sonra bir çok kez bilgi olarak tweette attı bir çok kez rastladım
OkKerem+Köhn 20m Euro verseler ok musunuz?
23Kerem+Köhn 20m Euro verseler ok musunuz?
Sara ile anlaşıldı haberleri yapıldığı gün anlaşma yok norwich çok para istiyor diye twit atmıştı. Sonra da sara haberleri çoğalınca da 2 yılda 0 maç kaçırmış takdir edilesi tarzında saçma sapan twit atmıştı. Gazeteciliğinin özeti adeta.Galatasaray İngiltere’den bir oyuncuyla ilgileniyor diye haber mi olur ya, gazetecisin arkadaş sen, çıtayı geniş tutup tutarsa ben demiştim mi diyeceksin.
Bilmiyorsan sus konuşma.
O herifin maaşı 20 falan var mıFerdiyi satıp mou hemşerisi canceloyu getirir win win olur ozaman bizim canceloyu şimdidenn çekmemiz lazım sol beke
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kerem'in menajerinin açıklamalarını görünce bu iş olacak gibi geliyor bana çünkü o açıklamalar biraz maaşı artırın anlaşalım açıklamaları gibiydi. Olsa bile Hatay maçı sonrası açıklanır gibi ama Hatay maçında oynamaz yada sonradan girer belki veda etmek için geliyor bana.
O herifin maaşı 20 falan var mı
Kerem+Köhn 20m Euro verseler ok musunuz?
Harika iş olurKerem + Köhn
22+3
1 haftaya biter
O parayı ne yapacağız acabaKerem + Köhn
22+3
1 haftaya biter