Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Derrick için ben de hep pozitif düşündüm, hala kalırsa üzülmem aslında. Lakin bazı soru işaretleri ve eksikleri var idi ki bu doğal, geldiği lig ve yaşı belli idi. Nasıl bir profile gideceğiz, Angelino ve Derrick sonrası burada işte net bir isim der iken soru işaretim bu idi ağabey; profil olarak net bir profil çizemiyoruz galiba sol için.
Profil belli ama en ucuzu 15 m euro.

Köhn’ü de hatırlatalım 3.3 bonservis 400 bin euro maaşa oynadı, yani ne verdin de ne bekliyorsun sorusu geliyor akıllar.

Profil belli ama en ucuzu 15 m euro.

Köhn’ü de hatırlatalım 3.3 bonservis 400 bin euro maaşa oynadı, yani ne verdin de ne bekliyorsun sorusu geliyor akıllar.
Locko deniyor, bizim için net profil kendisi galiba. Ama işte 15'ler konuşuluyor orada da. Nasıl çözeceğiz bakalım bu sarmalı...

Y ile başlıyor, aklına bir şey geldi mi?
images (55).webp
.

Ali turap oynarmi, sola jelert. Sol bek gelene kadar. Bilmiyom ama kaani ne sag tarafta ne stoper oynadigini istiyorum. En fazla orta sahanin yedegi olmali. Hem bazi genclerede sans vermek lazim. Sonucta bütün sezon degil 2 mac oynayacak sol bek gelene kadar. Neyse hoca yine genclere güvenmez lig maclarda.

Bu yönetim çok şansli.Bu bütceyle iyi araştirmayla 3 4 senenin avrupada her sene üst turlari deneyen ekip kurulurdu.

Solbek için mevkisine as sol bek transferi yapılıp yedek durumuna düşmüş yüksek maaşlı olduğu için takımının salmak isteyeceği yaşlı bir oyuncu kiralık transferi yaparlar

O sakatlıklar sonrası perfomans verebileceğini düşünmüyorum. Kristiansen gerek hızı, gerek temposu ile bize daha çok uyar sanki tabi burada yaşı maaşı da az olur diye düşünüyorum. Alabileceklerine inansam en iyi tercih kuşkusuz Locko olurdu.
İşin açıkçası Leicester a transfer olduktan sonra hiç izlemedim ilk defa Euro 2024 de izledim. Baktığımda Bologna da iyi bir sezon geçirmiş Bologna Şampiyonlar Ligine giderken 4 maç haricinde tüm maçlarda forma giymiş

Kopenhag da ilk çıkış yaptığı dönemde gözüme çarpmıştı. Zaten 1 buçuk sene filan Kopenhag da kalmasına izin verdiler daha 20 yaşında Premier Lige transfer yaptı doğrudan. Eğer çok pahalı olmayacaksa gerçekten isterim Kristiansen i

Henüz 21 yaşında hala çok daha iyi bir oyuncuya dönüşebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt