- 6 Eylül 2014
- 93.326
- 64.216
- 4.608
Bu parayla ne alırız reisKerem + Köhn
22+3
1 haftaya biter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu parayla ne alırız reisKerem + Köhn
22+3
1 haftaya biter
Profil belli ama en ucuzu 15 m euro.Derrick için ben de hep pozitif düşündüm, hala kalırsa üzülmem aslında. Lakin bazı soru işaretleri ve eksikleri var idi ki bu doğal, geldiği lig ve yaşı belli idi. Nasıl bir profile gideceğiz, Angelino ve Derrick sonrası burada işte net bir isim der iken soru işaretim bu idi ağabey; profil olarak net bir profil çizemiyoruz galiba sol için.
Y ile başlıyor, aklına bir şey geldi mi?Bu parayla ne alırız reis
Oyuncular gitmeye okey olmuş mu? Köhn olmayabilir gibi geliyordu bana.Kerem + Köhn
22+3
1 haftaya biter
hayirkerem köhn gitti mi harbi![]()
Locko deniyor, bizim için net profil kendisi galiba. Ama işte 15'ler konuşuluyor orada da. Nasıl çözeceğiz bakalım bu sarmalı...Profil belli ama en ucuzu 15 m euro.
Köhn’ü de hatırlatalım 3.3 bonservis 400 bin euro maaşa oynadı, yani ne verdin de ne bekliyorsun sorusu geliyor akıllar.
Di marcosuz oynayamam demiş.Hocaya gereksiz fazla sol beke para döküyorlar her gelen çöp oldu.Bakalım bu sefer devre arasında göndermeye çalışacağımız sol bekimiz kim olacak.
Mendy falan alsak yeter mi acaba hocamıza
Y ile başlıyor, aklına bir şey geldi mi?
Nasıl çöp oldu aldığın fiyattan iki katına satiyorsun.Di marcosuz oynayamam demiş.Hocaya gereksiz fazla sol beke para döküyorlar her gelen çöp oldu.
Oynatmak için yine hücumcu bek aldin yine beğenmedin.Rusya olmasa piyango vurmasa satamazdin o fiyatlara.Oynatmak için ilk 11e aliniyor bu oyuncular.Nasıl çöp oldu aldığın fiyattan iki katına satiyorsun.
İşin açıkçası Leicester a transfer olduktan sonra hiç izlemedim ilk defa Euro 2024 de izledim. Baktığımda Bologna da iyi bir sezon geçirmiş Bologna Şampiyonlar Ligine giderken 4 maç haricinde tüm maçlarda forma giymişO sakatlıklar sonrası perfomans verebileceğini düşünmüyorum. Kristiansen gerek hızı, gerek temposu ile bize daha çok uyar sanki tabi burada yaşı maaşı da az olur diye düşünüyorum. Alabileceklerine inansam en iyi tercih kuşkusuz Locko olurdu.
Yine 3 lu savunma kanat beki söylemişsin mesanda bir ironi yoksaDi marcosuz oynayamam demiş.Hocaya gereksiz fazla sol beke para döküyorlar her gelen çöp oldu.
Harikaydı euroda niye sordun rtaşLaport nası oyuncu