- 16 Haziran 2010
- 202.952
- 154.712
- 6.838
Çorlu 'ya kimi sattık acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem+kohn gitse ideal olurdugünün sonunda kerem kalıyor zaha gidiyor işe bak
Görmedim ne varmisBırak wilfi forma tartışıyoruz burada a
Antalyanın formalarını gördün mü
keremli her türlü kombinasyona razıyımKerem+kohn gitse ideal olurdu
giydıgınız dona kadar bılıyoruz afedersınız
Sövdügün raporlamazsa bir şey olmaz rtaş özelde küfrettigim oldu görünse bile private yani

Ben hayatımda bu kadar saçma bir kavga görmedimÇok şey değildi yav herşeyi merak ediyorsunuz sizde
İskender sey yazmış, iste maclarda bazi oyunculari bilerek isliklayip ve yuhluyor sanırım bundan zevk aliyor akşam da Kerem'i hedef almış (Galatasaray'li bunu nasıl der) sonra Cafer birsey dedi o da biri şunu tribünde keşke dövse falan diye. Orada tam kavga başlarken bu defa Talat araya girip Iskender'e birşeyler dedi o an Islender gel kuzey tribüne o zaman seni orada bir güzel dövecem dedi hatta özele gel anlaşalım falan dedi Talat'ta bastı küfürü sonra olayi kapattık
Gönderdiği,göndermek istediği oyuncuların çoğu kendi aldırdığı oyuncularokan hocanın değerini bilmediği ama takımdan ayrılıp gittiği yerde iyi oynayıp değeri bilinen 1 tane adam söyle
Görmedim ne varmis
vitor pereira gibi biri lazım bize ama hocalığı daha iyisiGönderdiği,göndermek istediği oyuncuların çoğu kendi aldırdığı oyuncular
Bu mantıkla kötü oyuncuları aldırdığı sonucu çıkıyo ortaya
Açıklasana niye aldırmış o zaman bu oyuncular madem kötüyse,hepimiz merak ediyoduk iyi olacak senin tüm sis perdesini aralaman
Sövdügün raporlamazsa bir şey olmaz rtaş özelde küfrettigim oldu görünse bile private yani![]()
Yeni hocamız avatarımdavitor pereira gibi biri lazım bize ama hocalığı daha iyisi
Yahu iyi tamam koruyalım destek olalım falan ama şu eziklerden 5 tane gol yemeyi hazmedemiyorum, sıradan bir olay gibi geldi geçti, olmaz arkadaş bu sonuça kelle kopar istifa olur kadro dışı olur. Yer yerinden oynar, tamam oynarsın atamazsın rakip çok çok iyi olur peki olur dicem. bjk bildiğin leş gibi kapasitesiz yetersiz bir takım, sıkıntı bizim topçuların çok aşırı ruhsuz isteksiz olmasıydı, o gün karşımızda soma linyit spor olsa onlar bile yenerdi bizi.kimse kusura bakmasın bu topçular ya hocayı satıyorlar yada yönetimievet kendi topçularımızı itin ardına sokma zamanı açılmış
Fener cenabetliği bizede mi geçsin. Adam son hafta şampiyonluk verdi almanyada.Yeni hocamız avatarımda