Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.373
- 2.258
- 2.278
Adamlar çöpünden kurtulacak kerem sayesinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
barış için keremi çeyrek ekmek gibi yerim
sadece bekleAdamın dibi bu çocuk
Kereme sağbek solbek oyna dense oynamak istememesini geçtim bana nasıl bunu söylersiniz diyip 3 sene trip atardı barış sesini bile çıkarmadan 5 mevkide oynadı
Kerem teklifin t si yokken gidiyorum krizlerine girdi barışa dünya devleri teklif yaptı galatasarayım kal derse kalırım dedi kaldı
Fotolarda dışlandı tek bir açıklama,twit,story gibi boş işlerle uğraşmadı,kereme yapılsa şu an sosyal medyadan paragraf paragraf açıklama yapıyodu
Kahpe gedson topu sahaya bıraktı barış gidip cevabını verdi kerem bey duş başlığına trip atarken
Barış artık 1 nolu kırmızı çizgimizdir
Adam oğlu adamdır
barış mertens zaha
icardi
akşam olması gereken ileri 4lü.
bunun dışında bir şey çıkarsa hatalıdır.
kampa geç katılan keronun daha kamp başlamadan bireysel antrenmanlara başlayan zahanın yerine tjk maçında oynamasını gördük. aynı hata tekrarlanmaz umarım.
sağ bek de jelert hazır değilse dubois.
kaç aydır galibiyet alamıyoruz Rams Park'ta.haftaici maclarini 21.00'a koyuyorlar üstadneden çoğu mac 21:45
bizim mac 21 : 00
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayni kiz degil mi? Tek kisi sanirimİSİM ALALIM RUS MU ABLALAR
Şu lanet olası maçta bende ordaydım. Hala şokunu atlatamadım. Her şey kötüydü o maç. Futbolcusundan, TDsine taraftarına kadarUlan o kadar kızıp sövüyoruz ama şu son 20 dk geçsin de işten çıkıp stada koşalım diye içimiz yine kıpır kıpır oluyor. Acayip bir şey, özeldik de valla. Son gittiğimiz maç fb maçıkaç aydır galibiyet alamıyoruz Rams Park'ta.