Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın dibi bu çocuk

Kereme sağbek solbek oyna dense oynamak istememesini geçtim bana nasıl bunu söylersiniz diyip 3 sene trip atardı barış sesini bile çıkarmadan 5 mevkide oynadı

Kerem teklifin t si yokken gidiyorum krizlerine girdi barışa dünya devleri teklif yaptı galatasarayım kal derse kalırım dedi kaldı

Fotolarda dışlandı tek bir açıklama,twit,story gibi boş işlerle uğraşmadı,kereme yapılsa şu an sosyal medyadan paragraf paragraf açıklama yapıyodu

Kahpe gedson topu sahaya bıraktı barış gidip cevabını verdi kerem bey duş başlığına trip atarken

Barış artık 1 nolu kırmızı çizgimizdir
Adam oğlu adamdır
sadece bekle

okan elbet barışı bitirmenin bi yolunu bulacak

barış mertens zaha
icardi

akşam olması gereken ileri 4lü.

bunun dışında bir şey çıkarsa hatalıdır.

kampa geç katılan keronun daha kamp başlamadan bireysel antrenmanlara başlayan zahanın yerine tjk maçında oynamasını gördük. aynı hata tekrarlanmaz umarım.

sağ bek de jelert hazır değilse dubois.

a.s. kul dene gazetecinin kolpacılıkta en az bir nevzat kadarlığı vardır

barış mertens zaha
icardi

akşam olması gereken ileri 4lü.

bunun dışında bir şey çıkarsa hatalıdır.

kampa geç katılan keronun daha kamp başlamadan bireysel antrenmanlara başlayan zahanın yerine tjk maçında oynamasını gördük. aynı hata tekrarlanmaz umarım.

sağ bek de jelert hazır değilse dubois.

ziyech sağ barış sol olur
orta sahada demirbey
kaan sağ
köğn sol
stoper davison +1

daha kaç tane kanat yiyeceksin kero için bay buruck

NERDESİN

@Onur Y. Sever

Screenshot_2024-08-09-18-10-35-975_com.miui.gallery.webp

neden çoğu mac 21:45
bizim mac 21 : 00

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

forumda twitterdaki korupark benzeri bir mevzu mu yaşanmış?

Hoca barisi etkisiz oldugu tek mevki olan sag bekte oynatirsa kendisiyle aramda tatsizlik baslar

Ulan o kadar kızıp sövüyoruz ama şu son 20 dk geçsin de işten çıkıp stada koşalım diye içimiz yine kıpır kıpır oluyor. Acayip bir şey, özledik de valla. Son gittiğimiz maç fb maçı :red: kaç aydır galibiyet alamıyoruz Rams Park'ta.

Ulan o kadar kızıp sövüyoruz ama şu son 20 dk geçsin de işten çıkıp stada koşalım diye içimiz yine kıpır kıpır oluyor. Acayip bir şey, özeldik de valla. Son gittiğimiz maç fb maçı :red: kaç aydır galibiyet alamıyoruz Rams Park'ta.
Şu lanet olası maçta bende ordaydım. Hala şokunu atlatamadım. Her şey kötüydü o maç. Futbolcusundan, TDsine taraftarına kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt