Ali Sezgin
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 3.577
- 3.213
- 1.198
Zaha gibi adamdan verim alamamak bizim utancimiz olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Jota var boşta sayılır Arap takımı göndermek istiyordu. Yabancı kanat alacaksak bana Sallai'ye mutlaka gideriz gibi geliyor.Parayla alacağız
Boşta oyuncu mu olur bu saatten sonra?
Jota'yi kimse bilmiyor bence nasıl oyuncu olduğu muamma.Jota var boşta sayılır Arap takımı göndermek istiyordu. Yabancı kanat alacaksak bana Sallai'ye mutlaka gideriz gibi geliyor.
fener aldialdık kesin
Ee taman biz işteZaha kalsın daha iyi , Depay su an son kontratını alacak bir enayi kulüp arıyor
Yok 50Oyuncular ile nasıl sözleşmeler yapmışız, kimseye açıklamıyor gerçekten yonetim. Zahaya 9 milyon euro kiralama bedeli alıyorsak senelik Kim bilir ne aliyor zaha ? Icardi de 20ye yakın alıyordur, bonuslarla vs. Inanilmaz rakamlar.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim taraftar akıllanmaz istemiyorsan bile bu şekilde hitap edilmez.
Bu ilişki zaten sağlıklı yüremez.Taraftara kapat ceneni diyemez
Kira parasi mantikli gelmiyo ya maasi icinde muht zani gibiCrystal Palace, 9 milyon Euro karşılığında Galatasaray’dan Wilfried Zaha’yı sezon sonuna kadar kiraladı. (South London Press)
ismi güzelBüryan Çevik’e kaç istiyorlar
Muhtemelen bonservis için uğraşıyoruz umarım olur yoksa mantıklı değil.Kira parasi mantikli gelmiyo ya maasi icinde muht zani gibi
Maaşı biz vermiyorsak manyak paraCrystal Palace, 9 milyon Euro karşılığında Galatasaray’dan Wilfried Zaha’yı sezon sonuna kadar kiraladı. (South London Press)