Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fener aldi

ya ben hala anlam veremiyorum bizim yonetimin kafasinda artik orta saha transferi yok arkadaslar bu herifler futboldan anlamiyor
ee orta saha transferi yaptik ya zaten diyorlardir :D
alirlarsa bir tek sol bek o da kohn giderse.

Bu takımın artık topun kıymetini bilmesi, daha iyi pas yapabilmesi gerekiyor; ona göre oyuncu bakılmalı, Onyekuru tipinde adam alarak bunu yapamazsın. Onyekuru, en yüksek verimi geçiş oyunu oynayan bir takımda sağlar. Pas akışkanlığı iyi düzeyde olan ve baskın oynayan bir takımda da iş yapar.

Oyuncular ile nasıl sözleşmeler yapmışız, kimseye açıklamıyor gerçekten yonetim. Zahaya 9 milyon euro kiralama bedeli alıyorsak senelik Kim bilir ne aliyor zaha ? Icardi de 20ye yakın alıyordur, bonuslarla vs. Inanilmaz rakamlar.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok 50

Geldiği gün de hiç sevinmemiştim Zaha için. Açıkca yanlış bir transferdi. Zaha peşinde koşup 8 numarasız, 10 numarasız 1 sezon geçirdik.

Bizim taraftar akıllanmaz istemiyorsan bile bu şekilde hitap edilmez.

tinerciler ayri mal ama en azindan topcusuna boyle hakaret etmez
fenerlilere ezik dersin , her sene kaniyorlar yalanlara dersin ama trabzonda tarihi rezilik yasandi butun futbolcularina sahip cikti el uzerinde tuttu.

bizim kerem marcao olayinda iki oyuncuyu da kaybediyorduk az daha. yine ikinci bir kerem vakasi taraftar ikiye bolunmus durumda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt