Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.645
- 14.490
- 2.623
Davinson’u satmaya falan kalkarlarsa zaten birkaç hafta içinde lig yarışından kopar , Şampiyonlar ligi play off’undan da eleniriz, herkes rahat eder.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iniesta çalım atamıyor işi ne lan? zuhaha ben hayatımda bu kadar garip bir gündem görmedim.
bu arada sallai nasıl oyuncu? info alalım. raşko'ya benziyor mu bizim?
Taraftar profilini gördükçe futboldan uzaklaşasi geliyor insanın. Bu nedir abi
meslek ne seninAdamlar kafayı o kadar kırmış
Gerçeklikten o kadar kopmuş ki
Gsc adminini bile iftirayla hainlikle suçluyolar okanı eleştirdi diye
Pes
Taraftar profilini gördükçe futboldan uzaklaşasi geliyor insanın. Bu nedir abi
Bununla birlikte norsjealleand yada her ne boksa orada oynayan Svensson var orta saha nefis bir herif. 8 numara, hareketli, duran topları öyle bir kullanıyor ki aklını oynatırsın. 23 yaşında.20 yaşına yeni girmiş, Benfica kiralayacak yer arıyordur , menejeri tanıdıksa belki bi ihtimal önerir, yoksa bizimkilerin haberi bile yoktur
Bu aciklamasini kesip iniesta calim atamiyor dedigi iddia edildi
Burda ve sosyal medya da
Bu aciklamasini kesip iniesta calim atamiyor dedigi iddia edildi
Burda ve sosyal medya da
8 değilde yedek 6 daha iyi olurduBununla birlikte norsjealleand yada her ne boksa orada oynayan Svensson var orta saha nefis bir herif. 8 numara, hareketli, duran topları öyle bir kullanıyor ki aklını oynatırsın. 23 yaşında.
Ortalama bir herif.
Press yapar, adam kovalar, alanını savunur.
3-4 milyona çözersin. Ama gerek yok fransa yada ingilterede 30 milyon bonservis istenen adam dururken böyle bir herife bakılmaz.
geçmiyordu ile geçemiyordu arasındaki farkı anlayamayacak renktaşlar var demek kiK
Kim yazdi lan dun xavi iniesta calim atamiyor dedi diye
Valla heiz dün okan iniesta da çalım atamazdı mı ne öyle bişi dediiniesta çalım atamıyor işi ne lan? zuhaha ben hayatımda bu kadar garip bir gündem görmedim.
bu arada sallai nasıl oyuncu? info alalım. raşko'ya benziyor mu bizim?
Okan Buruk: "Oyuncu eksilten orta sahayı bulmak kolay değil. Wendel belki de bu şekildeydi ama onunda farklı artı eksisi vardı. Gabriel Sara da özellikle pasla bunu geçebilecek oyuncu. Dünya futbolunun en önemli oyuncuları Xavi ve Iniesta adam geçmiyordu ama paslarıyla deliyordu. O yüzden elimizdeki oyuncular rakibi paslarıyla delebilecek oyuncular."
Iniesta adam gecmiyordu ha
Bunu görünce hayatı sorguladım bu ne lan
ben de 6'ya daha yakın özellikleri olan bir orta saha isterdim yaw. örneğin melo gibi.8 değilde yedek 6 daha iyi olurdu
İhtiyaç zaten net
Teknik direktörmeslek ne senin
Kesinlikle, ortasaha lazım diyoruz boyuna skorer 8 isimleri çıkıyor halaben de 6'ya daha yakın bir orta saha isterdim yaw. örneğin melo gibi.
torriera-melo
sara
torriera ile berkan'ı, melo ile demirbayı, sara'yı ise mertens ile rotasyona sokardım. mertens baba 38 olacak yahu yazık adama. her maç 90 dk oynayamaz.