Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Davinson’u satmaya falan kalkarlarsa zaten birkaç hafta içinde lig yarışından kopar , Şampiyonlar ligi play off’undan da eleniriz, herkes rahat eder.

1723288282285.webp

20 yaşına yeni girmiş, Benfica kiralayacak yer arıyordur , menejeri tanıdıksa belki bi ihtimal önerir, yoksa bizimkilerin haberi bile yoktur
Bununla birlikte norsjealleand yada her ne boksa orada oynayan Svensson var orta saha nefis bir herif. 8 numara, hareketli, duran topları öyle bir kullanıyor ki aklını oynatırsın. 23 yaşında.
Ortalama bir herif.

Press yapar, adam kovalar, alanını savunur.
3-4 milyona çözersin. Ama gerek yok fransa yada ingilterede 30 milyon bonservis istenen adam dururken böyle bir herife bakılmaz.

Bununla birlikte norsjealleand yada her ne boksa orada oynayan Svensson var orta saha nefis bir herif. 8 numara, hareketli, duran topları öyle bir kullanıyor ki aklını oynatırsın. 23 yaşında.
Ortalama bir herif.

Press yapar, adam kovalar, alanını savunur.
3-4 milyona çözersin. Ama gerek yok fransa yada ingilterede 30 milyon bonservis istenen adam dururken böyle bir herife bakılmaz.
8 değilde yedek 6 daha iyi olurdu
İhtiyaç zaten net

iniesta çalım atamıyor işi ne lan? zuhaha ben hayatımda bu kadar garip bir gündem görmedim.

bu arada sallai nasıl oyuncu? info alalım. raşko'ya benziyor mu bizim?
Valla heiz dün okan iniesta da çalım atamazdı mı ne öyle bişi dedi

Kero ,iniesta çalımın kralını atardı okanın açıklaması skandal dedi

Arda da bunu diyenleri hainlikle suçladı

*Sallai iyi topçu,takım oyuncusu,rashica saf kanat sallai saf hücumcu,sol sağ yardımcı fw falan hepsini oynuyo,elmanderin fw olmayan hali öyle düşün

Kesin alırdım

Okan Buruk: "Oyuncu eksilten orta sahayı bulmak kolay değil. Wendel belki de bu şekildeydi ama onunda farklı artı eksisi vardı. Gabriel Sara da özellikle pasla bunu geçebilecek oyuncu. Dünya futbolunun en önemli oyuncuları Xavi ve Iniesta adam geçmiyordu ama paslarıyla deliyordu. O yüzden elimizdeki oyuncular rakibi paslarıyla delebilecek oyuncular."

Iniesta adam gecmiyordu ha

YALANCI YUSUF BEDELİNİ ÖDEYECEKSİN

jesus-8277047_960_720.png

8 değilde yedek 6 daha iyi olurdu
İhtiyaç zaten net
ben de 6'ya daha yakın özellikleri olan bir orta saha isterdim yaw. örneğin melo gibi.

torriera-melo
sara

torriera ile berkan'ı, melo ile demirbayı, sara'yı ise mertens ile rotasyona sokardım. mertens baba 38 olacak yahu yazık adama. her maç 90 dk oynayamaz.

35 maç sol kanatta oynamış herifi sol açık gönderip diğer sol açık da gitmesi eli kulağındayken alıp nereye varmaya çalışıyoruz acaba.
Sürecin sonunda bir sol bek alıp köhn ve barış sol açık olacak gibi. Aynı anda da sol bek olacaklar :asd: :asd: :asd:

ben de 6'ya daha yakın bir orta saha isterdim yaw. örneğin melo gibi.

torriera-melo
sara

torriera ile berkan'ı, melo ile demirbayı, sara'yı ise mertens ile rotasyona sokardım. mertens baba 38 olacak yahu yazık adama. her maç 90 dk oynayamaz.
Kesinlikle, ortasaha lazım diyoruz boyuna skorer 8 isimleri çıkıyor hala

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt