Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juventus Kostic i göndermez mi acaba? Zaha yerine sol kanada iyi olurdu Kostic. Takımda Barış Alper haricinde çizgiyi kullanıp erken ortaları yapabilecek 2. bir oyuncumuz yok. Mesela sağ kanatta Ziyech ve Barış ile birbirinden farklı profilde 2 oyuncumuz var sol kenarda Kerem ve Kostic ile bunu sağlayabiliriz.

Belli ki bu sene en çok 4-2-3-1 dizilişini kullanacağız ilk değişiklik olarak da Batshuayi oyuna alınıp ikili forvet düzeninde sık sık devam edeceğiz. Kostic Barış Alper gibi oyuncular oyunun 2 tarafını da oynayabildiği için 4-2-3-1 dediğimiz düzene daha uygun oyuncular Zaha gibi oyunculara göre. Hem İcardi&Batshuayi içeride top beklerken ceza sahasına o topları çok rahat gönderebilecek bir oyuncu.

Geçen sene Fenerbahçe Tadic i bu rolde kullandı ciddi de skor katkısı aldılar

Son düzenleme:
Zaha ve Kerem gittikten sonra direkt bu elemanı alalım.

Kötülük le alakası yok da lise 1 e giden çocuğun kalecilik yaptığı nerde görülmüs 15 yaşında ben lise 1 e gidiyordum.
Adamlar U19-U18 falan dururken 15 yaşında kaleci koyuyorlarsa ellerindeki en iyisi odur şu an. Vedat cidden leş bir kaleci, oynasa 15 yerlerdi. 14 yeseler doğru tercih falan derim. Yaş olayını kafaya takmamak lazım. 190 cm boyu varmış, fizikle alakalı mesele

Adamlar U19-U18 falan dururken 15 yaşında kaleci koyuyorlarsa ellerindeki en iyisi odur şu an. Vedat cidden leş bir kaleci, oynasa 15 yerlerdi. 14 yeseler doğru tercih falan derim. Yaş olayını kafaya takmamak lazım. 190 cm boyu varmış, fizikle alakalı mesele
Valla ben takıyorum renkdas 15 yaşındaki biriyle 26 yaşındaki birinin kasları aynı olmaz.Ayrica tecrübe de çok onemli futbolda.

Zaha’nın neyini savunuyorsunuz acaba?Adam takıma uyum sağlayamadı Ziyech gibi soğuk bir adam.Her topu ezdi perişan etti sene boyunca.Forvette biraz iş yaptı genel olarak kötüydü.Bize kanlı canlı adam lazım.

keremden 13 milyon, zahadan 8 milyon gelse. 21 milyonun üstüne 4 de biz koysak 25 milyona iyi solbek ve kanat bulursun ama bizim beceriksiz yönetim bulamaz o ayrı. şu bonservis harcamalarını erden timur yapabilseydi uzay takımı kurardık.

Kerem.ve zaha ikisini birden satiyorsak kesin sol bek sol açık ve 10 no alırlar demektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt