Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bir insan mertensle bile anlaşamıyorsa

o insanda problem vardır

daha derinlemesine düşünmeye olayları analiz etmeye fln gerek yok
Tam hatırlayamadım da geçen sezon antrenman öncesi Mertens röportajı yapıp giderken sırada Zaha vardı. Zaha'ya şakayla takılayım demişti Mertens sanırım, Zaha ters ters bakmıştı. Onu büyütme bunu büyütme, demek ki bu adamın mental harbi arıza.

Depay'ın maliyeti yüksektir kanat oyuncusu için potansiyelli bir genç tercih edilip asıl para ortasahaya gömülmeli bence.

zaha ile ilgili karar verilmiş işte bir şekilde. hem oyuncu hem kulüp tercihini kullanmış. hayırlısı olsun diyelim.

bu saatten sonra birbirimize bir şey ispat etmek zorunda değiliz. zaha iyiydi, kalsaydı iyi olurdu, karakterliydi vs tam tersi argumanlar gibi.

ben kendisini iyi hatırlayacağım.

olimpija ljubljana maçı.

zaha taç çizgisinin kenarında bir şeyler yapmaya çalışırken saçmaladı, komik göründü. icardi ve mertens de yedek kulübesinde birbirlerine bakıp güldüler. ağız kapatarak bir şeyler söylediler hatta birbirlerine.

ben de o anda, ileriye yönelik böyle bir soğukluk olacağını düşünmüştüm.
Ileri göruṣlulukte baltaci veli gibi ol

zaha ile ilgili karar verilmiş işte bir şekilde. hem oyuncu hem kulüp tercihini kullanmış. hayırlısı olsun diyelim.

bu saatten sonra birbirimize bir şey ispat etmek zorunda değiliz. zaha iyiydi, kalsaydı iyi olurdu, karakterliydi vs tam tersi argumanlar gibi.

ben kendisini iyi hatırlayacağım.
3-5 güne unuturuz.

Kerem i sevmeyen gidip fb de cengiz ve maximin i izleyebilir

Ulke olarak acaip duygusaliz maalesef futbolda gecerli degil duygusallik

Demekki porto benfica yerinde olsak yetistirdigimiz hic bir oyuncuyu satmayacagiz

Kerem 0 maliyetle gelip faydali olmus bir kardesimizdir bu saaten sonra gelisecegide yok
hep asagi gider cunku mentali cok zayif egolari yuksek satacaksin kardesim 13 14 ne gelirse

Gidip o paranin yarisina yeni bir kerem bulacaksin ondan da faydalanip onuda iki uc katina satacaksin

Koymuslar uc tane kahvede oturan dayiyi satmayin evladimiz suyumuz buyumuz

Bu evlatcilik duygusallik futbolda yeri yok yetistirip satip tekrar yetistireceksin futbol klubu olmanin geregi budur

Basimiza ne geldiyse evlatciliktan geldi

Zaha Batshuayi’yi takipten çıkmış Icardi takip etti diye.

İstediği kadar yetenekli olsun karakter olarak asla bir aslan değil

maç sonu icardi muslera açıklamaları

ve ilk sene kerem icardi ve bu sene daha ilk maçtan batshuayi icardi gol sevinçlerini görünce bir gariplik olduğu belli oluyor zaten

zaha takıma entegre olamamış gibi

Takımdan ziyade anaokulu arzu ediyorsunuz gibi geldi
İyi de reis bu adamın 20 kişiden sadece 1-2 kişiyle anlaşıp diğerlerine mesafeli yaklaşması, iş arkadaşı gibi görüp soğuk olması bir noktada takımı etkilemez mi? Sonuçta bu kıyrıtık ligimizde ''takımdaşlık'' şampiyonluğu etkileyen en önemli etkenlerden. Bu prof liglerde 0 etki olabilir ama bizde işler öyle değil.

Misal şu görüntüyü Zaha için kaç kez gördük geçen sene. İlla İcardi özelinde değil, adam hep yalnızı oynadı.
Okan hocanın yaptığı açıklamalarda, geçen yıl kesik attığı zamanlarda Zaha'yı hep haklı buldum o ayrı fakat bu konu da bence anaokulu diyerek geçiştirilecek bir mevzu değil.

Kasti yapılmış faul değil de topa hamle düşüncesi olduğu için kırmızı olmuyor galiba.
Dogru tespit ayagina vurmak yerine formaya asilsa kirmizi penalti olacak

Zaha kasimpasa maci veya yerdeyken eliyle ayagina mudahele etse yine kirmizi penalti

Topa dokunma sansi amaci varmi buna bakiliyor

Ulke olarak acaip duygusaliz maalesef futbolda gecerli degil duygusallik

Demekki porto benfica yerinde olsak yetistirdigimiz hic bir oyuncuyu satmayacagiz

Kerem 0 maliyetle gelip faydali olmus bir kardesimizdir bu saaten sonra gelisecegide yok
hep asagi gider cunku mentali cok zayif egolari yuksek satacaksin kardesim 13 14 ne gelirse

Gidip o paranin yarisina yeni bir kerem bulacaksin ondan da faydalanip onuda iki uc katina satacaksin

Koymuslar uc tane kahvede oturan dayiyi satmayin evladimiz suyumuz buyumuz

Bu evlatcilik duygusallik futbolda yeri yok yetistirip satip tekrar yetistireceksin futbol klubu olmanin geregi budur

Basimiza ne geldiyse evlatciliktan geldi
Bir insan 4 senede hala ayağına pekte şiddetli olmadan gelen topu kontrol edemiyorsa bu adam çalışmıyor demektir ve kaçırdığı bir pozisyondan sonra hemen oyundan düşüyorsa profesyonel değil demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt