Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmaz renktaşım Yusuf Yazıcı yı alacağız biz daha da statik hale gelmemiz lazım, ne gerek var şimdi atletik adamlara filan

Yakında Barış Alper sezona kötü başladı diye yedek bırakıp sağ kanadı tamamen Ziyech e teslim ettik mi üff var ya ne statik takım oluruz
Bayern Münih maçı çok yanılttı durmadan o oyunu oynamak istiyor. Göremiyor. Bu yavaş oyuncularla hızlı geri donemiyoruz. Hepsi pozisyon oluyor

Hermoso alırsın boşta. Nelson var daha. Kaanda var metehanda

Bizim öncelikli sorunlarımız var. Baştaki hoca bunları gormuyor. Atletizm eksik takımda. Bir baris var takımda. Bu atletizm eksikliğini görmeyi bırak bu yavaş oyuncularla önde basıyor hurra diye. Sonra geri donemiyoruz golü yiyoruz. Hatay biraz akıllı olsa 2 yi atardı. Davinson olmasa belkide yerdik o 2. Golu
Hermosoda hemen hazir, adam free büsürü para istiyordur. Senin dedigin oyuncular alincaksa üzerine stoper almak zor. Apo yerinde kalip davinson öne cekilebilir. Dedigin o fizik gücü katar orta sahaya. Birde böyle denemek lazim.

Ne yapıcaz bu oyuncuları alıp tribüde mi oturtacağız?

Muslera, Nelsson, Davinson, Köhn, Jelert, Torreira, Sara , Mertens, Ziyech, Batshuayi ve İcardi ile zaten kadroya yazabileceğimiz 12 oyuncudan 11 tanesini doldurduk Zaha giderse yerine bir adam alınır onun haricinde yabancı oyuncu transferi beklemiyorum açıkçası

Köhn gitmeden bir sol bek alınacaksa gerçekten çok maliyetsiz deneme yanılma transferi yapılır en fazla o da bizim aradığımız transfer değil açıkçası. Artık sol bek için Davinson gibi kesin ne vereceği belli oyunculara gitmekten yanayım

Köhn satılırsa ciddi para harcanıp Reinildo, Galan, Moreno, Digne, Tierney veya Lodi gibi bir sol bek alınacaksa alınsın veya yatırıp yapılacaksa Locko veya Parisi gibi kazanma şansımız yüksek ne vereceği belli bir potansiyele yatırım yapılsın onun haricinde sol bek için bir tane daha ya tutarsa transferi istemiyorum ben bu takıma yeter artık

Hermosoda hemen hazir, adam free büsürü para istiyordur. Senin dedigin oyuncular alincaksa üzerine stoper almak zor. Apo yerinde kalip davinson öne cekilebilir. Dedigin o fizik gücü katar orta sahaya. Birde böyle denemek lazim.
Yok ağa defansta sağlam adam yok. Defanssta dursun el patron. Nelson var Kaan var almayiver. Daha büyük sorunlu yerler var

Tatil odevini butun yaz bekleyip okulun ilk gunu hoca sinifa girmeden bir seyler uydurmaya calisan cocuklar gibi bir transfer donemi.

Bunu özellikle Avrupa Ligi'nde 1 kere birde Beşiktaş'la oynarken izledm. Ndiayenin 1 tık üstü oyuncu o stilde bir oyuncu. Topla driplingte yapıyor. Torreira ile muhteşem 2 li olurlar.
1723384095187.webp

Bu cümleler beni şuan sinan engin moduna soktu. Almazsanız şerefsizsiniz!

Bayern Münih maçı çok yanılttı durmadan o oyunu oynamak istiyor. Göremiyor. Bu yavaş oyuncularla hızlı geri donemiyoruz. Hepsi pozisyon oluyor
Bayern Munih maçını Boey ile oynadık renktaşım burda ciddi bir fark var. Boey gerçekten takımın geri dönüşlerdeki mücadele kısmındaki tüm ayıplarını örtüyordu tek başına aynı oyunu sol tarafta Angelino veya Kazımcan ile oynamaya çalışınca neler olduğunu da gördük

Böyle bir oyun oynamak istiyorsan alırsın Locko yu orta sahaya Sara yerine Quinten Timber ı veya ileriye Puertas ı ona göre oynarsın Ziyech le Köhn le filan nerde oynayacağız bu oyunu?

Elimizdeki oyuncu grubuna bakıyorum istenilen oyuna bakıyorum hiç olur tarafı yok...

Bayern Munih maçını Boey ile oynadık renktaşım burda ciddi bir fark var. Boey gerçekten takımın geri dönüşlerdeki mücadele kısmındaki tüm ayıplarını örtüyordu tek başına aynı oyunu sol tarafta Angelino veya Kazımcan ile oynamaya çalışınca neler olduğunu da gördük

Böyle bir oyun oynamak istiyorsan alırsın Locko yu orta sahaya Sara yerine Quinten Timber ı veya ileriye Puertas ı ona göre oynarsın Ziyech le Köhn le filan nerde oynayacağız bu oyunu?

Elimizdeki oyuncu grubuna bakıyorum istenilen oyuna bakıyorum hiç olur tarafı yok...
Sara 8.5 10 gibi oynasın zaten. Birtane sert orta saha sart

Sag bek oynayabilen bir Sol Bek alabilsek, Köhnü kadroda tutup 4-4-2 ye gectigimzde belki yedekten sol kanat olarak bile oyuna alamaz miyiz? Sol tarafin savunma gücü fena olmaz o durumda.

Bayern maclari baz alinamaz. Adamlar inanilmaz kötüydü, yenemeyeni dövüyordular gecen sezon. Hele birde tuchel antrenörken firsat bile kacirmis olduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt