Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samiyen Haber ve Uğur Karakullukçu’nun takip ettiği bir hesap Abdülkerim gg oldu ve Serdar Saatçi’yi bitirdik yeni bir haber alırsam bildiririm gibi bir tweet attı.

Biri makara mı diye sormuş çok güvendiğim bir yerden geldi yazmış.

Duyumcu vs değil hesabında baska transfer bilgisi yok. Ya makara yapıyor ya cidden birinden duydu.

Bats haberi ve Halil Dervişoğlu haberi de böyle çıkmıştı.

Önce yazılan Türkçe'yi doğru anlayacağız sonra ima yapacağız inşallah. Keza yukarıdaki cümleyi doğru okuduğumuzda, -teknik ekibin muhtemel görüşü- olarak yazıldığını kolayca anlayabiliyor olmamız gerekiyor.
Niye bu kadar yandı ardın anlamadım bir ton kişi böyle post atıyor

Köhnün çabasını beğeniyorum ben 3.5m euro bonservis 500 bin euro yıllığa Theo Hernandes alamazsın zaten. Bjk maçında herkes leş attı ihale gene bu adama kaldı Hatay maçında da çok kötü değildi. Tabii ki ideal Galatasaray takımının ilk 11 oyuncusu olamaz ama fayda/maliyet olarak iyi bir transfer.

Rabiot bir iki gün içinde 4 büyük ligden bir takıma gider

20240708_133622.webp

Samiyen Haber ve Uğur Karakullukçu’nun takip ettiği bir hesap Abdülkerim gg oldu ve Serdar Saatçi’yi bitirdik yeni bir haber alırsam bildiririm gibi bir tweet attı.

Biri makara mı diye sormuş çok güvendiğim bir yerden geldi yazmış.

Duyumcu vs değil hesabında baska transfer bilgisi yok. Ya makara yapıyor ya cidden birinden duydu.

Bats haberi ve Halil Dervişoğlu haberi de böyle çıkmıştı.

Yukarıda belirttiğim hesaba ek olarak bu hesapta aynı haberi girmiş. Geçen sene Eyüp Aydın , Gökdeniz’i falan 2 hafta önce söylemişti. Duyumcu falan değilim işim olmaz diyor ama bir yerde tanıdıkları var kulüpte.

Saatçi’nin menajerliği de Davilla yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt