Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.743
- 18.836
- 1.188
Depay yemDepay ne alaka yav? Batsuhayi'nin bir alt modeli. Gerek yok.
Zaha gidecegine göre sol acik alsinlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Depay yemDepay ne alaka yav? Batsuhayi'nin bir alt modeli. Gerek yok.
Zaha gidecegine göre sol acik alsinlar.
Madem Zaha için Leicester ile görüşüyoruz, V. Kristiansen i de bu hesaba dahil edelimVictor Kristiansen işi harbi mantıklı defans hattı Sanchez hariç komple Danimarkalı oluyor iletişimde sıkıntı yaşanmaz.![]()
Sol önde bayağı iyi yav. Sürekli git gel yapıp bindiren bir herif.Köhn'ün futbolcu olduğu tartışma konusuyken sol önde oynatmak isteyen forumdaşlar görmek acı veriyor
Bu nasıl malca bir açıklamadır. Sezon sonuna kadar bekle madem kupayı alacak mı almayacak mı ona göre seneye konuşursun.
Şekil oldunuz.Köhn'ün futbolcu olduğu tartışma konusuyken sol önde oynatmak isteyen forumdaşlar görmek acı veriyor
Niye bu kadar yandı ardın anlamadım bir ton kişi böyle post atıyorÖnce yazılan Türkçe'yi doğru anlayacağız sonra ima yapacağız inşallah. Keza yukarıdaki cümleyi doğru okuduğumuzda, -teknik ekibin muhtemel görüşü- olarak yazıldığını kolayca anlayabiliyor olmamız gerekiyor.
Şekil oldunuz.
Türkiye'de yaşayıp Türkçe anlamayan insanları görmek futbolun çok ötesinde rahatsız ediyor beni ondandır dostum. Yoksa yemişim Köhn'ü.Niye bu kadar yandı ardın anlamadım bir ton kişi böyle post atıyor
Postun hedefi sen olmadığına göre Türkçe anlamayan sen olmuş olmuyor musun ?Türkiye'de yaşayıp Türkçe anlamayan insanları görmek futbolun çok ötesinde rahatsız ediyor beni ondandır dostum. Yoksa yemişim Köhn'ü.
üyelere sataşmayın.Şekil oldunuz.
Üstüne birde isakseni alip tamamen danish dynamite oluruz. Nelssonun son oynadigi maci baz almiyorum, tersine anlamaVictor Kristiansen işi harbi mantıklı defans hattı Sanchez hariç komple Danimarkalı oluyor iletişimde sıkıntı yaşanmaz.![]()

Gse saldırısı altındayım Feramuzumüyelere sataşmayın.
Samiyen Haber ve Uğur Karakullukçu’nun takip ettiği bir hesap Abdülkerim gg oldu ve Serdar Saatçi’yi bitirdik yeni bir haber alırsam bildiririm gibi bir tweet attı.
Biri makara mı diye sormuş çok güvendiğim bir yerden geldi yazmış.
Duyumcu vs değil hesabında baska transfer bilgisi yok. Ya makara yapıyor ya cidden birinden duydu.
Bats haberi ve Halil Dervişoğlu haberi de böyle çıkmıştı.