Ahmet Okan
Büyük Kaptan
Bitik diyolar bitik falan değil bizim milli takıma karşı en etkili oyuncuydu depay ben gelsin istiyorum uzaktan vuracak adam olsun takımda ceza sahası içinde topu eveleyip geveliyoruzDepay isterim, çok kuvvetli bir herif
Bitik diyolar bitik falan değil bizim milli takıma karşı en etkili oyuncuydu depay ben gelsin istiyorum uzaktan vuracak adam olsun takımda ceza sahası içinde topu eveleyip geveliyoruzDepay isterim, çok kuvvetli bir herif
Metehan'ı işte oraya çekmeye çalışıyor. Bu sene ona normalden fazla süre verilecek anladığım kadarıyla...yine de 4. bi stoper lazım yedekleri yok heralde Ahmetcan Kaplan'ı falan alırlar
Bence bitmiş bile olabilir transfer Ali yiğit paylaşımına bak durduk yere atılmaz o storyhoca depay'ı galatasaray'a karşı oynamadan da 3-5 kere izlemiştir. bu transfereveririm
38 yaşında Ramos isteniyor Depay istenmiyor ilginç.
Abi young boysuda apo nelsonla geçemiceksek hiç gitmeyelim biz daha iyiLigde sıkıntı olmaz da young boys maçları önemli işin ucunda 20 milyondan fazla para var
gördüm, scout ekibinin başına yeniden ali kral yiğit'in geçmesi beni memnun etti.Bence bitmiş bile olabilir transfer Ali yiğit paylaşımına bak durduk yere atılmaz o story
O varken gelen oyuncular hep iş yaptı güzel olur gelsingördüm, scout ekibinin başına yeniden ali kral yiğit'in geçmesi beni memnun etti.
Mesela Abdülkerim gsli değildirKaynak hüzünlü bir ponçik
Bitik diyolar bitik falan değil bizim milli takıma karşı en etkili oyuncuydu depay ben gelsin istiyorum uzaktan vuracak adam olsun takımda ceza sahası içinde topu eveleyip geveliyoruz
Ertan Süzgün: "Galatasaray'da Rabiot transferi olmadı. Zaten oraya 20 milyon Euro harcamışken bu tarz seviyelerde bir adam alamaz. Galatasaray'ın limitlerinde sıkıntı var. Satış yapmak zorunda. Galatasaray'ın, satış yapmadan yüksek profilli bir oyuncuyu bonservisle alması imkansız."
ProfesyonelllikteMesela Abdülkerim gsli değildir
Beşiktaş’a gitmek istiyordu fbden sonra beşiktaş girdi sonra gs girdi para tatlı geldi bize geldi