Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca depay'ı galatasaray'a karşı oynamadan da 3-5 kere izlemiştir. bu transfere (y) veririm

Yahu en kötü Kaan oynar 1-2 maç idare eder...

Bitik diyolar bitik falan değil bizim milli takıma karşı en etkili oyuncuydu depay ben gelsin istiyorum uzaktan vuracak adam olsun takımda ceza sahası içinde topu eveleyip geveliyoruz

Ne bitiği yav,bizim maçta dana gibi kuvvetliydi,Mertense mi güveneceğiz 38 yaşında ? depay her tarafı oynar

Ertan Süzgün: "Galatasaray'da Rabiot transferi olmadı. Zaten oraya 20 milyon Euro harcamışken bu tarz seviyelerde bir adam alamaz. Galatasaray'ın limitlerinde sıkıntı var. Satış yapmak zorunda. Galatasaray'ın, satış yapmadan yüksek profilli bir oyuncuyu bonservisle alması imkansız."

Memphisin atketicı kariyeri burada joao felix yangını yapıyor herkes onun oynadıgının 2 katı daha iyi oynadı herif çöp çekiliyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu takımın net olarak stopere ihtiyacı var Nelsonun toparlayacağını varsaysak bile Abdülkerimin toparlayabileceğine inanmıyorum ben adam 6 aydır leş atıyor. Kanat manat idare edilir 6 numara 8 numara 10 numara oynayabilecek tonla adam var kadroda. Köhn ve Abdülkerimi yedekleyecek bir sol stoper olmazsa olmaz bir transfer şu an

Ertan Süzgün: "Galatasaray'da Rabiot transferi olmadı. Zaten oraya 20 milyon Euro harcamışken bu tarz seviyelerde bir adam alamaz. Galatasaray'ın limitlerinde sıkıntı var. Satış yapmak zorunda. Galatasaray'ın, satış yapmadan yüksek profilli bir oyuncuyu bonservisle alması imkansız."

Rabiot un bonservisi yok ki. O yüzden en alınabilir adam gibi duruyor bence.

Yaw bir kere Depay bitik felan değil, üst düzey oyuncu işte. Asıl soru gelirse takıma uyum sağlayabilecek mi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt