Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.266
- 40.006
- 3.413
Sommeri alin bari lan. Istifa sesleri yakindir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İskender,sıkıntı nerede biliyormusun ,Sara bizim kafamızda canlandırdığımız tabiriyle safkan bir 10 numara değil ,arkası dönük top alamaz birde oyunun 2 sonrası hamlesini düşünemez .Biz böyle birisini arıyoruz .Sara 8 numara oynar ileri iyi paslar atar.Duran top kullanır ama bir mertens değil anlıyormusun .Bu nedenle mertens aramıyoruz dersek ancak ön plana çıkabilir Ama biz Mertens arıyoruz o nedenle Sara değersizleştirilmeye çalışılıyor halbuki Sara'yı yapabildikleriyle oynatmalıyız ama 10 numara alırsak Sara doğal olarak kesinlikle yedek kulübesinde oturacaktır Aldığı paradan bağımsız konuşuyorum.dolandırıldık diye oynamak zorunda değil.Verdiğimiz paraya göre mi oynuyor oyuncu ? fblilerin duran 70e transfer yaptı osiden iyi topçu demesi gibi olmuş
Sommeryi bayern döneminden dolayi hic ama hic begenmiyorum.Somer geldi de begenmiyon. Uğurcan,Altay kitlemeye çalışıyorlar.
Uğurcan Altay alacağına Günayla devam kesinkes.4 attığımız adam kalemizemi geçecek yaaa.Asla vede kata istemiyorum.Altay zaten kaç maç oynadı ki geçen sene??Ederson da patladı. Beklesinler yav son güne kadar Uğurcan,Altay fırsatı gelebilir belki onun için zorluyorlar zaten şaka gibi yemin ederim.
Edersonu beğeniyorsun ama di miSommeryi bayern döneminden dolayi hic ama hic begenmiyorum.
Her yan top les ama cidden her yan top. Yasi da 38
Oyun stili olarak evet. Son iki senede düsmüs olsadaEdersonu beğeniyorsun ama di mi
Bir yönetici çıkıp artık açıklama yapmak zorundaİsin dogrusu boku cıktı artık