Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GSC TAYFA UYANIN sommer ya da ugurcani cakacaklar

dolandırıldık diye oynamak zorunda değil.Verdiğimiz paraya göre mi oynuyor oyuncu ? fblilerin duran 70e transfer yaptı osiden iyi topçu demesi gibi olmuş
İskender,sıkıntı nerede biliyormusun ,Sara bizim kafamızda canlandırdığımız tabiriyle safkan bir 10 numara değil ,arkası dönük top alamaz birde oyunun 2 sonrası hamlesini düşünemez .Biz böyle birisini arıyoruz .Sara 8 numara oynar ileri iyi paslar atar.Duran top kullanır ama bir mertens değil anlıyormusun .Bu nedenle mertens aramıyoruz dersek ancak ön plana çıkabilir Ama biz Mertens arıyoruz o nedenle Sara değersizleştirilmeye çalışılıyor halbuki Sara'yı yapabildikleriyle oynatmalıyız ama 10 numara alırsak Sara doğal olarak kesinlikle yedek kulübesinde oturacaktır Aldığı paradan bağımsız konuşuyorum.

ederson napcakmış city'de o kadar trafford'a para bayılmışken. tuzak gibi duruyor

Osimen napolide kalıyor haberi düşmez ins.

Ederson da patladı. Beklesinler yav son güne kadar Uğurcan,Altay fırsatı gelebilir belki onun için zorluyorlar zaten şaka gibi yemin ederim.
Uğurcan Altay alacağına Günayla devam kesinkes.4 attığımız adam kalemizemi geçecek yaaa.Asla vede kata istemiyorum.Altay zaten kaç maç oynadı ki geçen sene??

Afedersiniz, kaleci ve sonra stoper imiş. Frankie oynuyor mu ya da Jelert. Sağ bek yok farkındalardir herhalde.

Çıkıp CLde başarı demeyi biliyorlar, evet bir Osimhen aldık ve çeyrek yapacağız, aptalca

Edersonda Karşılıklı blöf var , 10 verip alacağız yapacak birşey yok.

Günayi ilk kaleci yapalim artik kafidir

Osimhen transferi zaten bitti orada konuşacak bir şey yok. Ederson mederson şart değil. Sommer bizi 2 yıl gayet iyi idare eder ki Ederson'dan daha iyi olur muhtemelen.

Ama şu dönem bitmeden forumda iyi bir temizlik yapmak lazım. Ben bu kadar ağlak, 5 dkda 10 tane ağlamalı zırlamalı mesaj yazılan dönem hatırlamıyorum. Okurken ben utanıyorum rezillik şu kafalar.

Bu işin sonu ya Berke olur ya Uğurcan olur piyasada adam gibi kaleci kalmadı şu an iyi bir yabancı kaleciyi istesek muhtemelen maaş 6 m euro istiyorsa 10 m euro'ya kadar zorlar çünkü elimizde başka bir plan olmadığını biliyordur.

Kaleci konusu en az Osimhen kadar önemliydi Ağustos ayına giriyoruz halen kaleci olmaması skandal bir takımı ayakta tutan 2 faktör vardır atan ve tutan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt