Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günay için de bizim için de en sağlıklısı onun iyi bir yedek kalması. Yoksa hoş yerlere gitmez son.

Çok süprz bi kant bekliyorum tamamen kendi hislerim… haftaya mı olur eylülde mi olur artık bilmiyorum ama çokk çok klas bi adam gelecek.

Arkadaş ne sommeri ya ne kullanıyonuz siz musleranın gideceği aylar öncesinden belli keza sağ bek öyle cingene pazarlığı yapıp zaman kaybetmeselerdi şimdiye kalecide çözülmüştü sağ bekte transfer dönemi bu taraftara zehir olmaktan ne zaman çıkıcak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Günay için de bizim için de en sağlıklısı onun iyi bir yedek kalması. Yoksa hoş yerlere gitmez son.
Uğurcan Altay vb kalecilere gideceksek eğer bilhakis kalede kalması bizler için akıl sağlığımız için çok daha iyi olacaktır.Elit kaleci alırsın o ayrı.

Ornstein'in haberinin içeriğinde geçen ay Ederson kalmak istiyorum dediği röportajın üzerine yazmış bunu alırız bence.

Kocaelispor, son olarak Middlesbrough forması giyen 28 yaşındaki sağ bek Anfernee Dijksteel ile anlaştı. (Transfer Merkez)

Osi mevzusunda da hala o gün su gün deniyor yariliyorum. Kimsenin bir şey bildiğini sanmıyorum

dolandırıldık diye oynamak zorunda değil.Verdiğimiz paraya göre mi oynuyor oyuncu ? fblilerin duran 70e transfer yaptı osiden iyi topçu demesi gibi olmuş
Sara potensiyeli gayet iyi olan biri parasına göre düşük performans vermiş olabilir ama 20m euro çöpe atamazsın adam oynuyor

Sommeryi bayern döneminden dolayi hic ama hic begenmiyorum.

Her yan top les ama cidden her yan top. Yasi da 38
Yav öyle leş bir herif değil 2 sene idare eder de komik olan muslera'nın yerine sommer'in gelmesi olur. kaleci işine hatip bakıyorsa onun çapı Uğurcan,Altay zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt