Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Edersonun yedek kalması için bir sebebi yok. Muhtemelen bize gelecektir eğer istiyorsak gerçekten. Çünkü birileri uğurcanı istiyor belliki.

Donnarumma denemesi yapmazlar insallah. Bos bos zaman harcama

Günay ilk haftalar idare eder sorun yok

Ama kaleci transferinin hızlandırılması lazım uyum süreci ve hazırlanmasını hesaba katmak gerekiyor

Osi ve kaleci işi daha sürer ise taraftar birbirine girecek.

Haber buymuş. Fabrizio'nun haber doğruysa Ederson'u kesin satacaklar bence haftaya bu işte biter ama artık Osimhen'in resmileşmesi lazım.

Şu Yunanlı ya da Belçikalı genç çocuklardan birisini alsalar bari..

Sommers e hiç sıcak bakamıyorum.. Ona verilecek maaşın üstüne koyup, genç elemanlardan birini ekibimize kazandıralım..

Shakthar gibi takımları ağzının suyunu akıta akıta sadece izlemekle olmuyor maalesef.. Biraz da Shakthar zihniyetini uygulamak gerekiyor..

biri sakatlıktan önce takımın en iyisiydi diğeri de boeyden sonra en iyi sağ bek olarak kayıtlara geçti.
aynen ya baya iyi sağ bekti rakibe dalarak savunma yapıyorum sanıyor birisi , diğerinin sakatlığı da ilgilendirmiyor beni güncel ne verdiği önemli öyle sakatlık sonrası pek toparladığı da yok.Yunus minisküs yırtığı varken bile 5 katı oynadı kendisinin.

zaten mou edersonu övdüğünde belliydi böyle birşey olacağı

dünyNın en iyi kalecilerinden birine 3 milyon teklif edersen böyle olur

totem değil ciddili fb edersonu alsın şampiyon olacak!!!!!

lanet olsun lane olsun size ya lanet olsun!!!!

Şu Yunanlı ya da Belçikalı genç çocuklardan birisini alsalar bari..

Sommers e hiç sıcak bakamıyorum.. Ona verilecek maaşın üstüne koyup, genç elemanlardan birini ekibimize kazandıralım..

Shakthar gibi takımları ağzının suyunu akıta akıta sadece izlemekle olmuyor maalesef.. Biraz da Shakthar zihniyetini uygulamak gerekiyor..
Pahalılar abi be. Zaten o paralara çıkacak olsak petrovic alırdık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt