Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Edersonun yedek kalması için bir sebebi yok. Muhtemelen bize gelecektir eğer istiyorsak gerçekten. Çünkü birileri uğurcanı istiyor belliki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hesabını Hasan Bekire mi kaptirdin rtsAga hala sicak para diyorsunuz 80 milyon bonservis veriyoruz farkinda misiniz ? Sicak para girisi olacak denilince 2 gunde Real olacagimizi dusunduren sey nedir ?
İlkayı fenere kaptırırsak çok laf edicem
abi biraz bakın millet ne paylaşıyor ondan sonra yazın.Yönetimin adamı serhan osi,kaleci sonrası stoper alınacak sonra fırsat bakılacak yazmışederson transferinin sicak parayla ne ilgisi var
İkisi de on numara topçu.aynen osi,kaleci sonrası anca stoper geliyormuş pozitif olmam lazım sallai ve sarayla çıkarız maçlara
biri 2.5 milyon , diğeri 20 milyon numaralık topçuİkisi de on numara topçu.
biri sakatlıktan önce takımın en iyisiydi diğeri de boeyden sonra en iyi sağ bek olarak kayıtlara geçti.biri 2.5 milyon , diğeri 20 milyon numaralık topçu
Hesabını Hasan Bekire mi kaptirdin rts
aynen ya baya iyi sağ bekti rakibe dalarak savunma yapıyorum sanıyor birisi , diğerinin sakatlığı da ilgilendirmiyor beni güncel ne verdiği önemli öyle sakatlık sonrası pek toparladığı da yok.Yunus minisküs yırtığı varken bile 5 katı oynadı kendisinin.biri sakatlıktan önce takımın en iyisiydi diğeri de boeyden sonra en iyi sağ bek olarak kayıtlara geçti.
Pahalılar abi be. Zaten o paralara çıkacak olsak petrovic alırdık.Şu Yunanlı ya da Belçikalı genç çocuklardan birisini alsalar bari..
Sommers e hiç sıcak bakamıyorum.. Ona verilecek maaşın üstüne koyup, genç elemanlardan birini ekibimize kazandıralım..
Shakthar gibi takımları ağzının suyunu akıta akıta sadece izlemekle olmuyor maalesef.. Biraz da Shakthar zihniyetini uygulamak gerekiyor..
Yakup elliot 1 ağustosa geliyor demiş. Adamı conradta ağırlayıp boğaz turu yaptırıp yollayacağız muhtemelen