Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Boeyi de kimse almadı biz almıştık 30a gitti. Kıstas biz değiliz dengesiz bir takımızcuestayi kimse almiyor. cok mu iyi?
O da kimo zaman hasan yakub ilcin alinir

Yetenek fukarasının oynamasını kaldıramıyorum şu takımdaKalır yaw bence, CL'si var Lig'i var. Daha fazla şans bulur. Üstüne böyle bir kadroda olma şansını kaçırmamak lazım yaw
Biz burada demiştik zaten 2 sezon yaklaşık 10 maçını izlemişimdir city'nin.Futbolcudan anlayan bir adammış.The Athletic muhabiri Sam Lee:"Éderson'un Galatasaray'da başarılı olacağını düşünüyorum. Hâlâ City'de oynayacak kadar iyi.Biraz da Galatasaray'ın oyun tarzına bağlı aslında çünkü çok sayıda şutu kurtaracak, bire bir kurtarışlar yapacak ve üst köşeye giden şutları durduracak birini istiyorsanız, Ederson tam olarak öyle bir kaleci değil.Çok sayıda kurtarış yapacak geleneksel bir kaleci istiyorsanız, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz çünkü o öyle bir kaleci değil.Ama gerçekten iyi futbol oynamanıza yardımcı olacak, belki asistler yapacak, geriden oyun kurmanızı sağlayacak, paslarıyla defans oyuncusuna, orta saha oyuncusuna veya forvet oyuncusuna paslar atabilecek birini istiyorsanız, o zaman bu tercih harika.Bu biraz da teknik direktörün ne istediğine bağlı." çok ilginç gerçekten.. bize tam da 3-5 kez kalemize gelindiğinde topu çıkaracak kaleci lazım.. zaten yerel ligde kaleye gelen her top gol olacaksa ben ne anladım bu kaleciden.. ne asisti, geriden oyun kuracakmış, orta sahaya pas atacakmış.. muslera senelerce maç kurtardı.. 2 asist de yapmayı versin.. özellikle cl için hatta yerel ligde çok büyük hayal kırıklığı olur bu kaleci muhabirin gözlemleri doğruysa..
İyi geceler.