Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.169
- 20.341
- 2.973
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçta okadar dengesz koşular yapıyor ki,resmen safkan bir atın çayıra bırakılıp ne yapacağını bilememesi gibi.Etmi kemikmi bir türlü anlayamadık.Bilmiyorumki sezonda bize faydalı olabilir mi.Tripler ,farklı duygular nasıl olacak Zaniolo adına bilemedim açıkçası.ulan zaniyola mi sakatlanmis
sutlayin gitsin abi bu nedir
Vizyon baskanlik icin bence dogru terim degil bizim ulkede. Vizyon tum yonetim kurulu ve divani ile olan bir sey gibi dusunuyorum.Yok üstad, kişiye bel bağlamıyorum, sadece Dursun Özbek bana göre vizyon katmıyor kulübe
Abdullah Kavukçu'dan mı bahsediyorsun?Vizyon baskanlik icin bence dogru terim degil bizim ulkede. Vizyon tum yonetim kurulu ve divani ile olan bir sey gibi dusunuyorum.
Dursun baskani elestridigim en buyuk nokta surecleri bitti gibi konusup sonra uzamasi. Birde cevresinde cok bos adam var su an, asbaskani ise yaramazin teki bakinca. Bunlari barindiriyor olmasi kotu.
Ne eksik ne fazla direkt bu kadro kurulmalıbizdir
Ozaman simdi transfer zamani
Önce osi ile ederson aciklansin( cumartesi olmadan)
Sonra frank, köhn, zanyolo, jelert, cuesta deh
Sonra da sag bek sol stoper orta saha in
Hakan'da Kerem'de gelirse bir tek sarı-kırmızıya gelmeli.
İhanet devri Emre ile bitti.
Giden olursa bütün deplasmanlarda ıslıklanırlar Rams Park hariç de.
Biriniz zaten kaptandı. Diğeri de sürekli 10 yıldır only-Gala modunda takılıp sürekli hayalim dedi.
Hayalini 33 yaşında da olsa gerçekleştirmek için beklemektir Galatasaray'lıyım demek.
Ezeli rakibe gitmek değil.
Tek sorum var ,Avrupa maçında Jakobs tan oluşacak delikleri , tonla milyon euro vereceğin Akanji kapatabilecekmi???Ne eksik ne fazla direkt bu kadro kurulmalı
nasıl bir delik açılacak bunu teknik olarak anlatırsan cevap vereyim , nuno mendes mi almamız lazım delik kapaması için çözemedim tamTek sorum var ,Avrupa maçında Jakobs tan oluşacak delikleri , tonla milyon euro vereceğin Akanji kapatabilecekmi???
Bedelliden gelece para ile çıkılacak biliyorum. Taahhüd verildi sanırımBedelli'den gelen para ile bence bu seneki transfer bütçesi kompanse edilecek.
Oradan sanırım 68 Milyon Euro gibi bir rakam gelecek.
40'ı zaten Osimhen'e gitti.
Kaleci ve diğer mevkilere de kalan belli.
Florya'dan gelen 50'nin 30'u ile kesin çıkıyoruz BB'den.
20 ise kasada yatırım olarak duracak bence. Çünkü ona dokunma hakları yok.
Doymadın mı ahb dahaŞimdi biz bu sermaye artışından sonra tekrar sermaya artışı yapabiliyor muyuz yaparsak bu toplam sermayenin üstüne oluyor dimi

Ecem Calhan da güzel biri