Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_0319.webp

Tam listeyi bilmiyorum (on olana cikmadiklari ve divanlarda bunlari duymadigimizdan) bi Cibarayi biliyorum iste, onuda Kerem Ovet alt brans/voleybol icin ovdugunden yani bildigimden degil(3 4 kisi cok iyi takip ediyor forumda orayi, daha iyi bilirler).

Fatih Demircani kemerburgaz yapim surecinde begenmedim hic.simdi altyapi basina kondu- simdi takip edecegim mesela.

Iletisim cok kotu, web sitesi cok kotu, uyelik istedikleri ve destek kanali actiklaro dijital icerik/entegrasyon sikintili...bunlarla olcuyorum genel olarak yani - sahayla alakasi yok bakis acimin.
Web sitesi için çalışıyorlar. GS Plus, içerikler gayet güzel bunlar ilerledikçe güncelleme ile de gayet iyi şuan. Demircan ciddi çalışan ve iş yapan biri neden beğenmediğini hiç anlamadım Kemerburgaz'da anlaşılan taşeron konkordato ilan edince eline düşen şeyi elinden geldiğince iyi yaptı bence.

Klupleri birbirine dusurerek transfere zorlayan topculara gicik oluyorum. Yoksa kimsenin ciyanogluna ihtiyaci yok.

Singo sonrası Ağustos ayında fırsat transferlerine 30 milyon harcadık mı önümüzde duramazlar daha.

Dursun Özbek ve Kavukcu gibi isimleri (eleştirilecek 1000 tane yön var o ayrı) Hatipson gibi isimlerden ayrı tutarım.

Dursun Özbek'in iyi niyetinden şüphem yok çünkü. Bu adam hayatı tırnaklarıyla kazıya kazıya gelmiş bir adam. Hele Ali Koç'la falan kıyaslanmaz bile. Ali Koç, Dursun Özbek'in yarısı etmez. Haa bir sürü hatasını sayarım, beceriksizliğini sayarım ama en azından iyi niyetinden, Galatasaray'lılığından, ne de gerçekten bir şeyler başarmak için çabalamasından şüphem yok.

Hatalar telafi edilebilir ama bazı burun altı dudak üstü inceltilmiş kıllarıyla iş yapmaya çalışan insanlar bu kulübe şartlar ne olursa olsun katkı sağlayamaz. Zarar verir, verdi, verecek her zaman.

Bu sezonluk dediği bu sezon imzalanan diyor aslında. Chobani diyorlar ya yıllık stad+ Avrupa forma göğüs 17 milyon imiş yıllık Seten'e göre ve 10 yıllık adam bu sezon imzalandığı için onu 170 sayıyor vb. Yoksa böyle bir sponsorluk geliri nerede olsun yıllık.
Onu söylediler toplam yıllık mı diye yok 1 sezon dedi mal ;D

Tam listeyi bilmiyorum (on olana cikmadiklari ve divanlarda bunlari duymadigimizdan) bi Cibarayi biliyorum iste, onuda Kerem Ovet alt brans/voleybol icin ovdugunden yani bildigimden degil(3 4 kisi cok iyi takip ediyor forumda orayi, daha iyi bilirler).

Fatih Demircani kemerburgaz yapim surecinde begenmedim hic.simdi altyapi basina kondu- simdi takip edecegim mesela.

Iletisim cok kotu, web sitesi cok kotu, uyelik istedikleri ve destek kanali actiklaro dijital icerik/entegrasyon sikintili...bunlarla olcuyorum genel olarak yani - sahayla alakasi yok bakis acimin.
Ekran görüntüsü 2025-07-22 124908.webp

2.webp

Çoğunu ilk defa görüyoruz:))

Okan Buruk, bugün Avusturya kampında açıklamalarda bulunacak. 15.00 beIN Sports

Yönetim mutlaka bu tarz organizasyonlar yapmalı.

Eskiden gsstore tırları gelirdi.artik hiç gormuyorum. Maliyeti kurtarirsa bu dönemde tırları ülkenin en ücra köşesinede göndermek lazim. Bize asıl iyi katkıyı, yurtdışı satışları yaptırır. Bunun için çok özel bir organizasyon yapmak lazım.yonetinde bunu düşünecek birileri varmı bilemiyorum

Hakan Fb işi bence olmaz. Günün sonunda Arabia ya da İtalia da kalır

Web sitesi için çalışıyorlar. GS Plus, içerikler gayet güzel bunlar ilerledikçe güncelleme ile de gayet iyi şuan. Demircan ciddi çalışan ve iş yapan biri neden beğenmediğini hiç anlamadım Kemerburgaz'da anlaşılan taşeron konkordato ilan edince eline düşen şeyi elinden geldiğince iyi yaptı bence.
Genel sureci oldu bittiye getirdiler biraz diya bama oyle geldi ya da bilemiyorum. Sonucta iyi kotu insaattan anlayanlar olarak 6ay minimumu var demistik ,ki asagi yukari oyle oldu. O olayi sevmiyorum. Ben realist adam gormek istiyorum(onla roportajda yapmislardi bitti bitti diyordu baya oda). Genel sureci kisiler uzerinden bakmadim.

Dijitale gelince websitesi gecen gun 10 saniyede falan yuklendi falan. Ne kadar zor olabilir mesela, bu yonetimin 2. senesine giriyoruz.

Dijitallerde kastim icerikten ziyade su: kutlamalarda entrgrasyon patladi, loginler patladi. Yarin obur gun oradan bilet almak istesen passoya baglantidaki yavaslik mahfeder seni mesela- kastettigim seyler bunlar(test edilir okuz gibi normalde boyle seyler bilmem kac defa release edilmeden) yoksa anafikir olarak harika baslangic, ustune koymak lazim ama basic sunulanda duzgun calismali.

Ya da mac izledik gecen gun, mactan once gs ekibi bir seyler yapsin mesela ilk dudukte sadece maci gormeyeyim ornek veriyorum. Ince seyler ama benim takik oldugum seylerdir, ondanda daha batiyor olabilir tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt