Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sane gelince kapandı o ihtimal.Hasan bize bakwayi getir
1.ağızdan ziyade tabii fbliler daha doğrusunu söylüyordur o da var
Görüşmüş olabilir ona hiç itirazım olmadı zaten.Fatih hoca hatta arda da görüştüler zamanında hatta bunda bir problem de yok.He bunlar gibi kesin bir dille hayir dememiş de olabilir zaten bu kişilerin seviyesinde bir gsli de değil ancak bugün geldiğimiz noktada zaten menajeri açıklamaları yapıp o kapıyı kapadıO kişinin haberi ile alakası yok Hakan'a en yakın kişi olarak İbrahim Kırkayak'ın yazdıklarına bakarak belli neyin ne olduğu.
Sen ne zaman kazandın egemenim
Sonuç olarak Hakanı da Hakanı seveni de sevmiyoruz. Defolsun gitsin nereye gidiyorsa.
Sonuç olarak Hakanı da Hakanı seveni de sevmiyoruz. Defolsun gitsin nereye gidiyorsa.
asıl gündem uzayacak çünkü ; Osimhen konusunda telefon trafiği yaptım. Kimse gün veremiyor. 'Cuma gününe kadar bitebilir de bitmeyebilir de' diyorlar. Galatasaray'ın hedefi 1 hafta içinde bu işi finalize etmek. Bu iş buradan dönmeyecek orası kesin. (Ali Naci Küçük)Bu Hakan mevzusu neden bu kadar köpürtülüyor anlamadım..
'Bildiğim kadarı ile Galatasaray'ın başka planları var'. Adamın menajeri bu şekilde konuştuktan sonra bize ne ya Hakan dan..
Bu konuyu kapatıp asıl gündemimize odaklanalım..
Giris: sari kirmizi hayatim var, galatasarayda oynamak istiyorum. Planlarinda yokum ama oynayayim benNe oldu şimdi Hakan draması