Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim yonetim BB kagit kurekle mesgulken bakiyorum muhabirler costu tivitterda..

Her seyde indirim aliyoruz masallah.

O kişinin haberi ile alakası yok Hakan'a en yakın kişi olarak İbrahim Kırkayak'ın yazdıklarına bakarak belli neyin ne olduğu.
Görüşmüş olabilir ona hiç itirazım olmadı zaten.Fatih hoca hatta arda da görüştüler zamanında hatta bunda bir problem de yok.He bunlar gibi kesin bir dille hayir dememiş de olabilir zaten bu kişilerin seviyesinde bir gsli de değil ancak bugün geldiğimiz noktada zaten menajeri açıklamaları yapıp o kapıyı kapadı

Fener kotu skorlar alacak olmasa transfer sonuna dogrubu dizinin sezon finali gelir derdim de.... Daha buyuk sikintilari olacagi icin erken final.

Turk dizisi gibi futbol oyuncusu isleri konusuldu, ve bayiliyor insanlar boyle olaylara.

Hakanin menajeri GSyle de görüşmedik diyor. Fenerle gorusmedik demesi dogruysa bu da dogru o zaman :D Menajerler her konuda dogru konuşurlar zaten.

ben gyokeres'i daha genc saniyordum omru championship'te gecmis elemanin

Bu Hakan mevzusu neden bu kadar köpürtülüyor anlamadım..

'Bildiğim kadarı ile Galatasaray'ın başka planları var'. Adamın menajeri bu şekilde konuştuktan sonra bize ne ya Hakan dan..

Bu konuyu kapatıp asıl gündemimize odaklanalım..

Bu Hakan mevzusu neden bu kadar köpürtülüyor anlamadım..

'Bildiğim kadarı ile Galatasaray'ın başka planları var'. Adamın menajeri bu şekilde konuştuktan sonra bize ne ya Hakan dan..

Bu konuyu kapatıp asıl gündemimize odaklanalım..
asıl gündem uzayacak çünkü ; Osimhen konusunda telefon trafiği yaptım. Kimse gün veremiyor. 'Cuma gününe kadar bitebilir de bitmeyebilir de' diyorlar. Galatasaray'ın hedefi 1 hafta içinde bu işi finalize etmek. Bu iş buradan dönmeyecek orası kesin. (Ali Naci Küçük)

Ne oldu şimdi Hakan draması
Giris: sari kirmizi hayatim var, galatasarayda oynamak istiyorum. Planlarinda yokum ama oynayayim ben

Gelisme: italyada olaylar var, fenerde de oynarim ali baskanim

Final: tum ailem agladi, ben gsliyim. Italyaya donuyorum. Tum kankitolarda storyleri attilar.

Sonuc: hakan TR de forma giyerse surekli gundemde salak salak muhabbetler olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt