Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.690
- 66.782
- 5.003
Osi gelene kadar watcher ( 2022 ) izle adnanım![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osi gelene kadar watcher ( 2022 ) izle adnanım![]()
Aşık olmak güzeldir dostum. Tadını çıkar.Galiba yine aşık oldum beyler
Bu çocuk buralara nasıl düşer bu yaşta?
Hızlı,güçlü,teknik...Çok istikrarsız fln mı acaba?
Kim bu Erol , benim daha çok takipcim var
Bildiğim kadarıyla bu elemana bir yoklama çekmişiz geçmişte ve kabul etmemiş. Milli takım hedefi olan gençler buraya gelmek istemiyor genelde.Millot gibi genç yetenekli adamları bu yaşta Türkiye'ye gelmeye ikna edemiyorsun.
Adam hazır ikna olmuşken serbest kalma bedeli de varken parayı bulup fırsat bu fırsat bitirmek çok iyi olurdu.
Şu film beni çok etkilemişti, tavsiye ederim, ki izlenmiştir muhtemelen bilindik film
Şu stadı da bi boyatsak para varken iyi olacakRams parktta çok hareketli saatler yaşanıyor. Gara ya araplardan 45 milyon euro cash teklif geldi...
stad yanıyor şu an alev alev başkan tüm ışıkları açın konuşacağızz demişşşş
Ekli dosyayı görüntüle 295777
Samim burçlarınız ne? Bu arada aşık mı oldun, ilişkiye mi başladınız şuan Merkür retrosundayız. Retroda başlayan ilişkilerden pek hayır gelmiyor çünküGaliba yine aşık oldum beyler
ciddi mi bilemem ama o havza doldurma degil mi nasil olur oraya stadyum insaati? ulasimi cok kolay olurdu aslinda. manzarasi da idare eder
Samim burçlarınız ne? Bu arada aşık mı oldun, ilişkiye mi başladınız şuan Merkür retrosundayız. Retroda başlayan ilişkilerden pek hayır gelmiyor çünkü

Hancko var yaHiç stoperleri yok doğru olabilir
Okanım sergine baktırdın mı haritanısergiye rakip çıktı