Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Feyenoord elenmesin diye 8 m euroya cuestayı vermemişiz doğru mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gumus kararir altin alValla ben de yazdım bugün duyan olursa bir haber ateslesin gümüş olan çok güzel
Cuesta fenere iki tane sallarsa nolucuFeyenoord elenmesin diye 8 m euroya cuestayı vermemişiz doğru mu
Anca kendi kalesine sallar o dostumCuesta fenere iki tane sallarsa nolucu
fener elenene kadar cuesta'yi florya'ya kilitlemek lazim. basibos dolasmasin.Feyenoord elenmesin diye 8 m euroya cuestayı vermemişiz doğru mu
Renktaş şimdi baktım max 5000 adet basilacakmiis 2000 tane basılmış ve satılmış. Darphane nerdeyse madeni değerine satıyor ticari amaçla satan çok maalesef. 32 x50 1600 lira madeni maliyeti var 550 TL işçilik alıyor 2250 TL Vallahi bedavaEvet ben de gumusu istiyordum. Ticari amacla alan herkesin a.......
Yoooo adam atletik ansızın şutlar da çıkarıveriyor belli olmazzzzAnca kendi kalesine sallar o dostum
Onlar da hemen alıp oynatacak değiller herhalde. Ya da alıp oynatacak cuesta prime açacak tescillileri eleyecek off tadından yenmezfener elenene kadar cuesta'yi florya'ya kilitlemek lazim. basibos dolasmasin.
Renktaş elimizde oynamak için değil paketinde duracak. Hava teması olmadan kararmaz herhalde. Altını çok paradırgumus kararir altin al
fena kolpacı bu ya az buz değil yani.Bizim muhabirlere güvenilmez de keşke doğru olsa. Osimhenin gelişi kadar mutlu olurum vallahi.
Maskülenitesi yüksek bir kadın; erkekte netlik, güçlülük, para, kariyer ve duruşa bakar. Balık erkeği olarak küsme, trip atma, duygusal dalgalanma vs gibi durumlar yaptığın an arkasına bakmadan gidecek bir profil. Senin bu kadını tava getirmen için eril enerjin yüksek, tuttuğunu koparan ama onu domine ve kontrol etmeye çalışmaman gerekiyor. Bu arada kısa sürede cinsellik muhabbeti vs girme, engeli basabilir.O oğlak ben balık
Gidip de biri alip 20 bine satsa ben almam. 500 dolara madeni para mi alinir yahu? Neyse, bize nasip olmayacak o zaman. 5000 adte ise toplam hemen biter. Biz daha sayfayi yenilerken biter.Renktaş şimdi baktım max 5000 adet basilacakmiis 2000 tane basılmış ve satılmış. Darphane nerdeyse madeni değerine satıyor ticari amaçla satan çok maalesef. 32 x50 1600 lira madeni maliyeti var 550 TL işçilik alıyor 2250 TL Vallahi bedava