Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enzo millot akanji ve ederson gelsin ossura ossura şampiyon oluruz. Avrupada da artık çeyreği görür herhalde hoca

Evet ben de gumusu istiyordum. Ticari amacla alan herkesin a.......
Renktaş şimdi baktım max 5000 adet basilacakmiis 2000 tane basılmış ve satılmış. Darphane nerdeyse madeni değerine satıyor ticari amaçla satan çok maalesef. 32 x50 1600 lira madeni maliyeti var 550 TL işçilik alıyor 2250 TL Vallahi bedava

O oğlak ben balık
Maskülenitesi yüksek bir kadın; erkekte netlik, güçlülük, para, kariyer ve duruşa bakar. Balık erkeği olarak küsme, trip atma, duygusal dalgalanma vs gibi durumlar yaptığın an arkasına bakmadan gidecek bir profil. Senin bu kadını tava getirmen için eril enerjin yüksek, tuttuğunu koparan ama onu domine ve kontrol etmeye çalışmaman gerekiyor. Bu arada kısa sürede cinsellik muhabbeti vs girme, engeli basabilir.

Renktaş şimdi baktım max 5000 adet basilacakmiis 2000 tane basılmış ve satılmış. Darphane nerdeyse madeni değerine satıyor ticari amaçla satan çok maalesef. 32 x50 1600 lira madeni maliyeti var 550 TL işçilik alıyor 2250 TL Vallahi bedava
Gidip de biri alip 20 bine satsa ben almam. 500 dolara madeni para mi alinir yahu? Neyse, bize nasip olmayacak o zaman. 5000 adte ise toplam hemen biter. Biz daha sayfayi yenilerken biter.

10 milyona cuesta satacaz belki, fenere yarar diye sevinemeyenler var.
Feyenoord'u eleseler Benfica var durun bakalım.
Endişeye mahal yok endişeye 🙃

Ne aptal bunlar ya. Ulan at kafaları bütün işiniz gücünüz önünü kesin, pislik yapın, hile yapın durdurun. Hep beraber Avrupa başarısı olmadan kendi pisliğimiz içinde debelenip duralım. Sahada kavga masada kavga, şike, kan, iğrençlik ne varsa futbol diye kakalayın insanlara dimi...
Peki bunun yerine rakibe transfer çalımı atıcam diye olmayacak paralar vereceğinize, piyasayı yükseltip herkesin parasını hiç edeceğinize hem saçma bir oyuncunun pşyasasını yükseltmeden hemde onu bunu bırakıp kendi takımınla ilgilensen. Futbol aklı kurup ona göre transfer yapsaydınız, şuan bu bok çukuruna cevirdiğiniz Türk futbolu bambaşka yerde olurdu..
Sürekli lobicilik, hakemlere baskı, federasyona baskı, kendi adamlarını orya burya yerleştirme, daha bir dünya pislik. Bunları yapacağına sadece sahaya gerçekten futbol oynanacak bir takım cıkarsaydınız şuan nerde olurduk dimi...
Yok ama işte... Rakip diyoruz ama rakip olmayı bile hak edecek bir duruşa sahip değiller. Tek bildikleri bunları durdurun önünü kesin hile yapın masada güçlü olun... Zihniyete gel... Rakibe gel...
Al masa girdi şimdi bi tarafınıza... Uğrasın durun masayla şimdi..

30 yaşındaki oyuncuyu zorunlu satın alma yoksa kiralık göndermemeliyiz. Yıllardır kaç tane oyuncuyu kiralık gönderdik. Hangisinin bonservisini aldılar? Artık keriz yerine konuyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt