- 12 Ocak 2013
- 50.658
- 59.954
- 4.323
yala dursunu yala
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Barış Alperolur da barış giderse garnacho mu coman mı
GSYİADla ilgili bir şeyler var, bu oluşum kulübe en çok zarar veren oluşum son dönemde ancak kulüpte barınmaya devam edebiliyorlar.Yok okadar değilde ,Mesela Erden Timur olayının perde arkasını bile bilmiyoruz .Nelere maruz kaldılar,neler oldu.Bence çok belirsiz herşey net değil. Bu anlamda söyledim.Kimse konuşmuyor yada konuşamıyor.Çok merak ediyorum başkan neden aslanlar gibi arkasında durmadı/duramadı.
Aynen, bjk'ın sermaye artırımı hedefine ulaşamadığı, bizimkinin ise tuttuğu doğru. Yatırımcı güveni için iyi, katılıyorum. Ancak bedelli sermaye artırımı her zaman "yardım çığlığı" mıdır? Bence değil. Kulüp bir "deliği kapatmak" için mi, yoksa daha sağlam ve dayanıklı bir gemi inşa etmek için mi bu adımı attı? Benim görüşüm, bizimkisi ikincisi. Neden toplandığı ve gelecekte ne yapılacağı önemli. Yani, bu bir alarm değil, stratejik bir yatırım da olabilir.Yanlış hatırlamıyorsam şimdi girip bakamayacağım Beşiktaş 4.5 milyara yakın payı halka açık taraftan toplamayı hedefledi, en az yarısında patladılar ve bedelli karşılık bulmadı. Biz 3.2 civarı hedefledik, neredeyse ilk turda verdik hepsini.
Yatırımcının güveni açısından iyi bir gösterge ama bokunu çıkarmamak lazım. Bedelli sermaye arttırımı bir şirket için ben bu işi döndüremiyorum, bana yardım edin çığlığıdır, yapmak da iyi bir şey falan değildir. Özellikle borsa yatırımcısı için kötü bir süreçtir, şirketin çoğu zaman kendi kendini döndüremediğinin göstergesidir.
Sagol MuratimHayırlı olsun morluklar![]()
Coman'ın 20 25 maça fix çıkacağını bilsem mbappe'ye bile tercih ederimolur da barış giderse garnacho mu coman mı
Gomis 2017’de gelmiş 2018 ‘de gitmişti.2017-2018 sezonuda şampiyon olmuştuk.Gomis'in gittiği, yerine adam alınamadığı, Şampiyonlar ligine Eren Derdiyokla çıkmak zorunda kaldığımız sene. O sene forvetimiz olsa gruptan çıkardık, Porto maçlarında muhteşem oynayıp atamamıştık.
Unutmamak lazım, o dönem Cornelius ile anlaştık ancak Belhanda'nın bonusunu hesap edemedikleri için son anda FFP'den para kalmadığının farkına vardılar ve transfer gerçekleşemedi.
Sezona Etebo orta sahasıyla girdik yani neler yazılır da, uzatmayayım. En basiti zemine bakmayı becerebilseler o son sezon şampiyon olurduk.
sane - zanioloYarın SANEMIZE kavuşuyoruz![]()
![]()
![]()
Bedelliden gelen gelirlerin nereye gittiği belli yahu, bir senede iki kere yapman zaten borcum var döndüremiyorum çığlığıydı. Şimdi o borcu kapattın yarın aynı argümanla gidemeyeceksin zaten. Artık banka kredisi de kullanamazsın, bunun hesabını veremezsin, mecburen gelir gider dengesini gözeten güçlü bir ekonomi yaratmalısın.Aynen, bjk'ın sermaye artırımı hedefine ulaşamadığı, bizimkinin ise tuttuğu doğru. Yatırımcı güveni için iyi, katılıyorum. Ancak bedelli sermaye artırımı her zaman "yardım çığlığı" mıdır? Bence değil. Kulüp bir "deliği kapatmak" için mi, yoksa daha sağlam ve dayanıklı bir gemi inşa etmek için mi bu adımı attı? Benim görüşüm, bizimkisi ikincisi. Neden toplandığı ve gelecekte ne yapılacağı önemli. Yani, bu bir alarm değil, stratejik bir yatırım da olabilir.
Saha mevzusu 20/21Gomis 2017’de gelmiş 2018 ‘de gitmişti.2017-2018 sezonuda şampiyon olmuştuk.
Gomis gittikten sonra 2018-2019 sezonunda da şampiyon olmuşuz.Diagne’nin gol kralı olduğu sezon.
Senin bahsettiğin 2019-2020 Başakşehir’in şampiyon olduğu sezon mu?