Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederson'un teklif detayları daha belli olmadı mı biraz yavaş ilerliyor sanki süreç

Osimhen resmi olarak imzalamadıktan sonra olmayacaktır diye düşünüyorum.

Orası olursa belli ki +1-2 biz gelirsek imzalanır.

Ya da bunu vermiyorum ben başkan derse uzar süreç.

Ben şahsen tahmini olarak Perşembe-Cuma'dan sonra önümüzdeki hafta sonu başlayıp hafta içinin ilk 2-3 gününde ısınan bir süreç bekliyorum (Osimhen'in Cuma-Cumartesi gibi geleceğini düşünerek)

Osimhen konusunda açıklanmama durumu korkutuyor ve tedirgin ediyor beni.

Ekli dosyalar

• IMG_0335.webp
    IMG_0335.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 9
Tariq Lamptey, Galatasaray’ın değerlendirdiği opsiyonlar arasında yer alıyor.

Öte yandan, Beşiktaş da Emerson Royal ile yapılan görüşmelerden sonuç alınamazsa Lamptey için devreye girebilir.

(@Ekremkonur)
Arap sandım yav Gana'lıymış.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Bi kac gün sonra bitiyormus madde.
açıkçası ne formul bulunur bilemedim. stuttgart'ın taksitli ya da bir şekil o ödemeyi kabul etmesi durumunda belki bir şey olur ama öbür yandan o yaştaki adama hangi maaş vadediliyorda OK deniyor oyuncu ile muhabbet - onuda ele almak lazım.

çok zor bir denklem osi ve kaleci muhabbeti arasına sıkıştırılması.

Bakalım yönetim osimhen transferini paraya cevirebilecek mi ?
O kadar atan tutan vardı Rezzan vs yöneticiler iş adamları önemli olan imza gününden sonra guzel bir kampanya yapmaları herkes bir forma alsa gene iyi çıkar.
Tabi 10 bin tl çok forma için herkes almalı formayı heryer sarı kırmızı gorunmeli

Bakalım yönetim osimhen transferini paraya cevirebilecek mi ?
O kadar atan tutan vardı Rezzan vs yöneticiler iş adamları önemli olan imza gününden sonra guzel bir kampanya yapmaları herkes bir forma alsa gene iyi çıkar.
Tabi 10 bin tl çok forma için herkes almalı formayı heryer sarı kırmızı gorunmeli
Hepsi alma ihtimalimiz olmadığını düşünerek atıp tuttular show yaptılar. Kimse bir kuruş vermez.

Araujo çok iyi topçuydu da belini doğrultamıyor ki sakatlıktan.

Kesinlikle haklısın. Önceki bedelliler borç içindi, bu doğru. Ama şartlar değişti banka birliği bitti gelirlerin %50'si artık bizde. Geçmişte Florya gibi stratejik adımlar da atıldı bu kaynaklarla.
Şimdi "borç kapatıyoruz" bahanesi kalmadı. Kulüp, serbest kalan bu büyük geliri nereye harcayacağını net, somut projelerle açıklamalı. Top yönetimde, bu fırsatı nasıl değerlendirecekler, hep birlikte göreceğiz...
Para olsa bile bu seferde yetkin is gününe ihtiyac olmasi gerekiyor. Bunu ilk basta parayla satin alabiliriz. Salliyorum Almanya'dan, Ispanya'dan Ingiltere'den yetkin kisileri getirip kurulabilir ama bunun devamlilik icinde olmasi icin de ayni zamanda farkli ulkelerde farkli alt kulupler almak gerekiyor ki, ekosistem kendi icinde canliligini korusun. Su anda bunu yapabilecek vizyonda ve mindset icinde olan bir yonetim var mi, bundan emin degilim. Erden Timur gibi birisi olacak, full yetki verilecek ve yardirmasina izin verilecek. Aksi halde basarili olamayiz gibime geliyor.

Dün gsc yönetiminden duyurularda görünce şöyle bir içlendim. Hayalim hep şu paylaşımı görmekti orada:

Moderatörlerimizden Savaş Barış görevinden ayrılmıştır.

Kendilerine bugüne kadar verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eder, özel hayatlarında başarılar dileriz.

GSCimbom Yönetimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt