Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olamaz yav şu an dünyanın en formda kalecisi herif
Ederson için hoş olmayan bir yıl
Onurum videosu var mı, dm den link atar mısın bende @Onur Bakır a atayımbeline kuvvet ünsalım bizzat şahit olduk
Osi almadan satış yaparsan Napoli başkanı 75m i nakit ister, adamın arıza olduğu hala anlaşılamamış.Bu işlerin sırayla olmasına gerek yok paralel de ilerleyebilir.
Bahane
Ben olumsuz bir video olarak gormedimeyvah ki ne eyvah kaleci değil cidden
Bu milotun çıkış maddesi belliyken niye kimse talip olmuyor
Ederson için hoş olmayan bir yıl
Belli ki bu sene batırmış. City'nin takım olarak kötü olması da bunda etkili. Ama yaşı daha kaleci için toparlar seviyede. Gelirse bakacağız duruma.City taraftarinin birsuru hesabi var #EdersonOut tagli
eski demirsporlu Muric'i mi alsak yav 26 yasinda dahaBelli ki bu sene batırmış. City'nin takım olarak kötü olması da bunda etkili. Ama yaşı daha kaleci için toparlar seviyede. Gelirse bakacağız duruma.
İki kere final oynayan interle kadromuzda bir fark yok açıkcası42 yaşımdayım ahir ömrümde göreceğime dair umudum bu sene ciddi arttı.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
adamların defans rakibe horon tepmesi için izin vermiş gollerin en az yarısındaCity taraftarinin birsuru hesabi var #EdersonOut tagli
dmden gönderilmiştir efendim
olmassa Donnarummayi cekeriz yaadamların defans rakibe horon tepmesi için izin vermiş gollerin en az yarısında