Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen Elliot İngiliz wonderkidler de 22 yaşında ada dışına çıkmasıyla tanınır zaten

Ya taraftarin yüzünden Muslera da gitti, sacma sacma Sommer gelecek simdi

Can neye takılıyorum biliyormusun:Başkan hemen sezon sonundaki gün dediki :3-4 transferimiz hazır.Ya açıklamıyorlar saklıyorlar.Yada gerçekten ne bileyim niye dediğini??
Buna ne diyorsun.Hatırlıyorsundur kesin bu söylemini.
2023 aralikta sol bekimiz hazir deyio sakat aurier diyen birinin transfer soylemlerini ciddiye almam.

Ne zaman gorulmus eli apacik konusan yonetici zaten.(!) Davul zurna ile rezil olmaya gidenlerle gecti gecen yazimiz, maliyetide yuklu oldu o beceriksizligin. Boey in parasi eridi gitti

su mübarek cuma günümüzü bile zehir edecekler bize yine

Sağ bek nicelik olarak var ama nitelik olarak sıfır, 2 sene üst üste sağ bek yüzünden Avrupa’dan elendik

Daha osimhen, ederson felan onca hafta aylar konusulup bitiremiyorlarken elliott mu alacaklar . He

Trafford'u alacaklarsa Ederson'u tutacaklarını pek sanmıyorum ama bakalım. Belçikalı wonderkid kaleci iyi olabilir lakin bana hala Ederson'u alacaklar gibi geliyor.

taraftarin yüzünden Muslera da gitti
Nasil yav, esas yonetim bonservisten kacayim edeyim diye muslerayi uzatti.

Simdi oyle geliyor ama sac bas yolabilirdik gunun sonunda.

Tam vaktinde cok guzel ugurlandi tatsizlik olmadan.

Bunu erkenden cozmemis yonetimi elstirmek lazim

Katılıyorumda ozaman aslanlar gibi çıkıp net Günay bizim aslan kalecimizdir demelisin.Kaleci bakıyoruz dememelisin.Ya o ya bu.
Ederson da patladı. Beklesinler yav son güne kadar Uğurcan,Altay fırsatı gelebilir belki onun için zorluyorlar zaten şaka gibi yemin ederim.

Ortega ya da Atuboluyu alin baslarim Sommere

Yönetime güvenmeye devam. Plan şahane.

Ederson citide kaliyormus hahaha

Edersonla anlasildi. Bons dusurulmesi bekleniyor. Mal Gs muhabirleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt