Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okdur. Sallai ile devamDonnaruma alınacak ama sağ bek alınmayacak, ok mu
ocağa kadar idare ederiz sıkıntı olursa ocak'ta iyi bir sağ bek alırızDonnaruma alınacak ama sağ bek alınmayacak, ok mu
Haber sağlamsa, forumun. Resmi marangozu @Savaş bariş in yapmış oldugu oyma gazoz kapağı açacağından hediye edecegimbirazdan bomba bir haber gireceğim
Büyükekşi sözde Galatasaraylıydı. Ama o da rakiplerin kuklası olmuştu. Galatasaraylı başkan gelince daha fazla baskıya uğruyor. Ve güçlü bir isim olmadığı sürece boyun eğiyorlar.Ben artık Galatasaray'lı bir TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANI istiyorum.
Şunların 5 yıldız geyiğini, futbol teröristliğini filan kökünden kurutsun bitirsin!
Dingil Moronyosu bizim hocaya saldırıyo ceza bile çekmedi lale!!
Nedir lan bu yıllarca Tüpçüsü, Trabzon Öküzü, Şike gizleyici Acıbademcisi, Futboldan anlamayan Büyükekşisi..
Evet, mesaja acaba 1.2 extra filan mı yazacaktım da üşenmiştim.işin espirisindeyim tabii - 1.2 si hiç bir şey , ben 4 görmüştüm tivitterda ama tabii oralar bilemeyeceğimiz detaylar sonuçta.
MEMETOĞLU açmış haberi patladıkHaber sağlamsa, forumun. Resmi marangozu @Savaş bariş in yapmış oldugu oyma gazoz kapağı açacağından hediye edecegim
Fırat Develioğlu adayımız olmalıBen artık Galatasaray'lı bir TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANI istiyorum.
Şunların 5 yıldız geyiğini, futbol teröristliğini filan kökünden kurutsun bitirsin!
Dingil Moronyosu bizim hocaya saldırıyo ceza bile çekmedi lale!!
Nedir lan bu yıllarca Tüpçüsü, Trabzon Öküzü, Şike gizleyici Acıbademcisi, Futboldan anlamayan Büyükekşisi..
OkDonnaruma alınacak ama sağ bek alınmayacak, ok mu
Bence Donnarumma sözleşmesi bitsin diye bekler öyle ayrılırDonnarumma dünyanın en iyi 3 kalecisinden biri.
1 senesi kalmış kaleci diye nitelendirilecek bir adam değil.
Maaşla bons ağır yük olur Avrupa kulüpleri için o ayrı.
Aynı fiyatsa açık ara Chevalier alırım.chevalier 40 ise donnaruma icin de o kadar istenir