G. Can Özfiliz
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2022
- 3.033
- 1.718
- 1.028
Osimhen transferinde yine yarınlara kaldık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir kaleci değil dünyanın en iyi 3-4 kalecisinden birisi sıradan birisi olsa dediğine katılırdım.yahu yapmayın etmeyin arkadaşlar
cidden hem burada hem sosyal medyada bir akıl tutulması yaşanıyor gördüğüm kadarıyla
evet dünyanın en iyi kalecilerinden biri kabul
ama biz bir kaleciye 12 milyon euro maaş VE-RE-ME-YİZ
Verebilsek dahi vermemeliyiz
Kabul edilebilir bir rakam değil bu
Kap Bugun, yarın gelirbiten transfer 10 gün sürer mi
İlkayi alsan o ister 10-12 ..29 yasinda aktif en iyi kaleci bu herif cidden ucuk degil mass olarak
Yani aslında arkadaşın demek istediği Donnaruma'yı aldığın zaman önüne çok iyi stoper hattı çekmen lazım, bu da ayrı masraf ama Donnaruma yerine Ederson'u alırsın en iyisi değil ama ilk 10'da daha makul bir ücret, oradan ayrıacağın ile sallıyorum atıyorum Shancez'in yanına çok daha iyisini ekleyebilirsin. Donnaruma gelirse çoşarım, koparım ama günün sonunda Apo'nun yerine en az Shancez ayarında hatta daha iyisini beklerim.Bir kaleci değil dünyanın en iyi 3-4 kalecisinden birisi sıradan birisi olsa dediğine katılırdım.
Şu maaşı beğenmeyen kaleci bizden 15 ister.fransa vergi kurallarına göre yerli ve yabancı futbolcuların eline net geçen ücret değişiyor
Yerlilerde %53,3
Yabancılarda %36,0
Donnarumma Net maaş 8.128.000 €
Brüt maaş 12.700.000 Sosyal güvenlik (%15) -1.905.000 Vergi öncesi net 10.795.000 Vergiye tabi tutar (70%) 8.890.000 Gelir vergisi (~%30) -2.667.000 Net maaş (yaklaşık) 8.128.000 € Efektif vergi oranı ≈ %36,0
Onuda alsınlar bi zahmet eytli Ronaldo bile apo'nun belini kırmıştı. şampiyonlar Ligi'nde apo'yu düşünüyorsak büyük hüsran olur eren'in savunması pek iyi değil zaten sol tarafı otobana cevirirler.Yani aslında arkadaşın demek istediği Donnaruma'yı aldığın zaman önüne çok iyi stoper hattı çekmen lazım, bu da ayrı masraf ama Donnaruma yerine Ederson'u alırsın en iyisi değil ama ilk 10'da daha makul bir ücret, oradan ayrıacağın ile sallıyorum atıyorum Shancez'in yanına çok daha iyisini ekleyebilirsin. Donnaruma gelirse çoşarım, koparım ama günün sonunda Apo'nun yerine en az Shancez ayarında hatta daha iyisini beklerim.
Olay bana nasıl geldi yav.Sanırım atanınla tunanın iyi olacak sözünü fazla ciddiye aldık![]()
Tabi ki katılıyorum işte Ederson ile daha iyi bir bütçe bırakabiliriz oraya ama şöyle birşey var bizim Bütçemiz ne kadar? söylendiği gibi 200 lere çıktıysa Sane ve Osimhenden sonra 120-130 daha harcama imkanımzı oluyor bu şekilde Donnaruma da gelir, stoper'de gelir , sağbek de gelir.Onuda alsınlar bi zahmet eytli Ronaldo bile apo'nun belini kırmıştı. şampiyonlar Ligi'nde apo'yu düşünüyorsak büyük hüsran olur eren'in savunması pek iyi değil zaten sol tarafı otobana cevirirler.
"Köyden indim şehire" filmindeki Kuyumcu Ali Rıza Emmi'nin gelişini bekleyen kardeşler gibi olduk;"Gene gelmedi mi bu herif?"![]()
Ekli dosyayı görüntüle 296100