Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen buradan dönmez harf hatası dediler zaten.

Bedeli de çok ciddi, teminat olayı falan var.

Napoli inceletiyordur maddeleri yazıları iyice. Bizim tarafımızdan bir sorun olduğunu sanmıyorum.

yahu yapmayın etmeyin arkadaşlar

cidden hem burada hem sosyal medyada bir akıl tutulması yaşanıyor gördüğüm kadarıyla

evet dünyanın en iyi kalecilerinden biri kabul

ama biz bir kaleciye 12 milyon euro maaş VE-RE-ME-YİZ

Verebilsek dahi vermemeliyiz

Kabul edilebilir bir rakam değil bu
Bir kaleci değil dünyanın en iyi 3-4 kalecisinden birisi sıradan birisi olsa dediğine katılırdım.

Bir kaleci değil dünyanın en iyi 3-4 kalecisinden birisi sıradan birisi olsa dediğine katılırdım.
Yani aslında arkadaşın demek istediği Donnaruma'yı aldığın zaman önüne çok iyi stoper hattı çekmen lazım, bu da ayrı masraf ama Donnaruma yerine Ederson'u alırsın en iyisi değil ama ilk 10'da daha makul bir ücret, oradan ayrıacağın ile sallıyorum atıyorum Shancez'in yanına çok daha iyisini ekleyebilirsin. Donnaruma gelirse çoşarım, koparım ama günün sonunda Apo'nun yerine en az Shancez ayarında hatta daha iyisini beklerim.

Bugün 6. yıl dönümüm, nur yüzlü başkanım Donnaruma'yı istiyorum

fransa vergi kurallarına göre yerli ve yabancı futbolcuların eline net geçen ücret değişiyor

Yerlilerde %53,3
Yabancılarda %36,0

Donnarumma Net maaş 8.128.000 €

Brüt maaş12.700.000
Sosyal güvenlik (%15)-1.905.000
Vergi öncesi net10.795.000
Vergiye tabi tutar (70%)8.890.000
Gelir vergisi (~%30)-2.667.000
Net maaş (yaklaşık)8.128.000 €
🟢 Efektif vergi oranı ≈ %36,0
Şu maaşı beğenmeyen kaleci bizden 15 ister.

Yani aslında arkadaşın demek istediği Donnaruma'yı aldığın zaman önüne çok iyi stoper hattı çekmen lazım, bu da ayrı masraf ama Donnaruma yerine Ederson'u alırsın en iyisi değil ama ilk 10'da daha makul bir ücret, oradan ayrıacağın ile sallıyorum atıyorum Shancez'in yanına çok daha iyisini ekleyebilirsin. Donnaruma gelirse çoşarım, koparım ama günün sonunda Apo'nun yerine en az Shancez ayarında hatta daha iyisini beklerim.
Onuda alsınlar bi zahmet eytli Ronaldo bile apo'nun belini kırmıştı. şampiyonlar Ligi'nde apo'yu düşünüyorsak büyük hüsran olur eren'in savunması pek iyi değil zaten sol tarafı otobana cevirirler.

Sanırım atanınla tunanın iyi olacak sözünü fazla ciddiye aldık :unsure:
Olay bana nasıl geldi yav.
1753451956838.webp

Onuda alsınlar bi zahmet eytli Ronaldo bile apo'nun belini kırmıştı. şampiyonlar Ligi'nde apo'yu düşünüyorsak büyük hüsran olur eren'in savunması pek iyi değil zaten sol tarafı otobana cevirirler.
Tabi ki katılıyorum işte Ederson ile daha iyi bir bütçe bırakabiliriz oraya ama şöyle birşey var bizim Bütçemiz ne kadar? söylendiği gibi 200 lere çıktıysa Sane ve Osimhenden sonra 120-130 daha harcama imkanımzı oluyor bu şekilde Donnaruma da gelir, stoper'de gelir , sağbek de gelir.

Ve harcama limiti dışında kasada da epey var olduğu konuşuluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt