Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
il mattino'nun kendi sitesinden baktım, bugün 17:40 girmişler.

ayrıca haberde son taksit 2027 yazıyor yani 2 yıla bölünmüş olabilir, başkanın dediği osimheni çok akıllıca transfer edeceğiz vesaire söylemleri taksitle alakalıdır böyle bi durum varsa.
Hadi inşallah

Var bir hayallimiz Pazar günü iki uçak biri Osimhen diğeri Donna

Gelmeye meyilli her A klas oyuncuyu almalıyız.

Bu mesajı nöbetin başına sabitleyebilir miyiz?

sağ bek sallai sol stoper abdulk iken kaleye 15 milyon maaş bağlamak pek mantıklı gelmiyor bana

Muhasabe olayını çoktan geçmiş olması lazım taraftarın. Genel kurul var bizi ilgilendirmiyor. Üstümüze düşen ekonomimiz yettikce kulübe destek olmak
Bir kaleci vardir 1 milyon euro bile vermen yanlıştır, baska bir kaleci vardir 12m euro maas vermen doğrudur. Boyle adamlarin gelme ihtimali varsa zorlamak lazim. Kombinelere localara %100zam yaparsın, seneye bir bedelli daha yaparsin vs para buluruz sorun yok 😀

yanlız beyler uzay takımı da kursak, iddasiz bir takımın kalecisinin şu performansını yaşarız.

Doğruysa haluk'tan bi haber gelir yakında
O da olabilir ama asıl İtalyan tarafında gelir ilk bilgiler sanki çünkü Haluk'un son haberine göre biz tüm her şeyi hazırladık Napoli tarafına teslim etmiştik yani onların artık kontrol etmeleri ve imzalamaları falan yazım oradan haberi de ilk İtalyanlar alır. Bakalım bu haber doğruysa akşam yada geceye doğru diğer İtalyanlardan da haberler gelir belki geliş tarihi de gelir.

Trabzonspor Lundstram'i belese Hull City'e gonderiyormus

Uğruna Donnarumma'yı beklettiğimiz son kaleci hedefimizi açıklıyorum:

Şeker duvar Woltz ile tanışın:
seker-duvar_1372775.jpg

Kalede pes'te özel olarak yapılan dev futbolcular gibi duruyor donnaruma

Kaleciye ve forvete harcanan yüksek meblağlara laf edemem. Kalitenin çok yüksek olması gereken 2 mevki. Diğer yerlerden kıssınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt