- 26 Ocak 2021
- 41.146
- 40.408
- 3.078
Bu yakup denen herife gerekli aksiyonlari kulup niye almiyor hala merak ediyorum. Tetenin sozlesmesinide sizdirmisti buHatipin adami yakup elliot transferini baltalamis. Yetti be sizin hayinliginiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yakup denen herife gerekli aksiyonlari kulup niye almiyor hala merak ediyorum. Tetenin sozlesmesinide sizdirmisti buHatipin adami yakup elliot transferini baltalamis. Yetti be sizin hayinliginiz.
Bu yakup denen herife gerekli aksiyonlari kulup niye almiyor hala merak ediyorum. Tetenin sozlesmesinide sizdirmisti bu
Sızdırmayı bırak direkt bunun eline verdiler erdeni kötülemek için.Bu yakup denen herife gerekli aksiyonlari kulup niye almiyor hala merak ediyorum. Tetenin sozlesmesinide sizdirmisti bu
boşver gözümüzün önünde dursun. Yurtdışında erasmus öğrencisi gibi olurlar sonrası malum!!Esenler Eroksporda ne kadar ne deneyim yasayacak.
Su cocuklari yurtdisinda adam gibi yerlerde kiralamamiz lazim.
Iki tane kufür edilmesi şart kisi goruyorum rengim
Yakup'a bak. Ne güzel yalamış
Sözleşmedeki mürekkebin kurumasını. Daha sonra kargoya verilecekbittiyse neyi bekliyoruz gelsin artık osi yaw