Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Menajer Cenk Melih Yazıcı
Kerem'i kaçıran
Yunus'u sözleşme imzalamaktan alıkoyan
👇
Ekli dosyayı görüntüle 296182
Valla gerçeklik payı var ise ve açıklanmıyorsa en büyük göt onlar yöneticiler dahil. Bunları öyle bi rezil edeceksin ki bırak gs formasını giymeyi üzerine sarı kırmızı renkler giydiğinde takıntı haline getirecek. Burda en büyük ayıbı yöneticiler yapıyor.

HY:"Galatasaray Osimhen konusunda hic bir sorun yasamiyor. Galatasaray Napoli ile her konuda anlasti. -sartlari siraliyor 40+35 +%10 kar vs- .Mutabakat saglanmis durumda. kimse KAP beklemesin. osimhen istanbula gelip saglik kontrolunden hmgectikten sonra Kap aciklamasi gelecek"
Peki İstanbul'a ne zaman gelecek o zaman? Görüşmelere başlama Kap açıklaması da gelmeyecekse. Ben artık anlamıyorum bu işi. Sanırım artık Osimhen için bir şey de yazmayacağım gelene yada geleceği gün belli olana kadar.

HY :"3+1 yillik 9 M euro maas, 10 M bonservis detayi vardi. Menajerler vs ile hangi noktaya geldigini bilmiyorum"

(Ederson icin)

Peki İstanbul'a ne zaman gelecek o zaman? Görüşmelere başlama Kap açıklaması da gelmeyecekse. Ben artık anlamıyorum bu işi. Sanırım artık Osimhen için bir şey de yazmayacağım gelene yada geleceği gün belli olana kadar.
Onada bilmiyorum dedi, bugun mu olur pazar mi ptesinmi olur bilmiyorum diye.

Gecen cumadan beri sosyal medya toto oynuyor hangi gun olacak diye faln filan dedi

Bu arada hiç gündeme gelmiyor ama Barış ve Yunus kanatlarıyla bu iş gram olmaz, ligde bile yetersiz kalıyorlar. Bence ilk başta iyi bir kanat oyuncusu almamız lazım. Tek başına Sane kurtarmaz.

Seten itelemesi by HY...kankito ya

Ben bir transferde kolay kolay adimi koymam burada adim kadar eminim diyor donna için.

Sadece Donnaruma yeter
lineup-builder.webp

mapusluk bitti geri döndüm, modlara sesleniyorum boşu boşuna ban yedim 1 hafta

HY :"transfer operasyonlari Kavukcu yonetiyor"

Hatip devre disi yani.

Ne saçmalıyor acaba? Sane uçağa bindiği zaman gelmedi mi Kap bu güne kadar hep öyle olmadı mı?
Bende anlamiyorum, ozetle buraya gelirken oluyor KAP zatene getiriyor. Genelde ucak olaylarina yakin surelerde KAP cikioyor ha. Heralde ordan mantik yurutuyor ciddi bilgiden ziyade.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt